Kuvaus

Ken Follett: Teheran

  • WSOY, 4. painos, 1984; kovakantinen kirja, 446 sivua, mustavalkoinen liitekuvasto
  • alkuteos: On Wings of Eagles
  • Ilman kansipaperia. Selkämyksen kohdalta hieman haalistunut ja kirjaimet vähän kuluneet. Mustassa kannessa jotain pientä tahraisuutta, jota huomaa ihan läheltä katsottaessa. Ensiaukeamalta poistettu omiste, josta kulumakohta paperissa jäljellä. Sisältä siisti ja ehjä kirja.
  • HINTA: 1 euro + toimituskulut 7 euroa pakettina = 8 euroa (Huomio: Samaan pakettiin mahtuu halutessa muitakin saman myyjän kirjoija yhteisillä toimituskuluilla. katso esim. historia - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Hurja pako Iranin muurien takaa. Jännittävä tositarina!

 Iranin vallankumousta enteilevässä kiihtyneessä ilmapiirissä joutuu kaksi Teheranissa työskentelevää amerikkalaista tietokoneinsinööriä pidätetyksi ja teljetyksi vankilaan.

Pidätyksen syytä ei ilmoiteta. Kun 13 miljoonan dollarin takuutkaan eivät riitä saamaan Paulia ja Billiä vapaiksi, ottaa heidän Teksasissa oleva päämiehensä Ross Perot yhteyden kuuluisaan "Härkään". Everstiluutnantti Arthur D. "Bull" Simons on Yhdysvaltain armeijan elävä legenda - mies jota sanotaan maailman parhaaksi pelastusoperaatioiden johtajaksi. Onnistuuko Härän suunnitelma kaapata Paul ja Bill iranilaisesta vankilasta, viedä heidät vihamielisen maan läpi Turkin rajalle ja rajan yli turvaan? Kuinka monta kuolonuhria hullu operaatio vaatii?

Kirjassa tulee päivänvaloon tositapaus, joka sattui Teheranisa vuoden 1979 alussa - vain vajaa vuosi ennen maailmaa järkyttänyttä panttivankidraamaa.

hakusanat: Iran 1979 poliittiset vangit pelastusoperaatio vankilapako pako vankilasta USA amerikkalaiset panttivangit elämänkerrat ja muistelmat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 15 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 55 vrk 15 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.