Kuvaus

Kerran käytössä olleet uudenveroiset pohjalliset kokoa 36. 

Erityisesti jalkapallokenkään suunniteltu pohjallinen, joka lisää mukavuutta, vakautta ja tukea sekä ennaltaehkäisee vammoja. Sopii myös muihin jalkineisiin.

Ortho Movement on vuosikymmenien ajan tutkinut jalkapalloilijoiden erilaisia jalkatyyppejä ympäri maailmaa. Nämä tiedot sekä nykyajan jalkapallokenkien muotoilu luovat perustan Football Insolen suunnittelulle ja toiminnallisuudelle. Football Insolen tarkoituksena on vähentää pelaajien lihasten, nivelten ja selän kuormitusta, jotta kaikille innokkaille jalkapallon pelaajille voidaan tarjota paremmat edellytykset.

Kengän kärkiosassa iskuja vaimentava materiaali, joka myös pitää pohjallisen hyvin paikoillaan. Hunajakennorakenne hajauttaa kuormitusta, parantaa iskunvaimennusta ja vähentää pohjallisen painoa.

Pohjallisen keskiosassa stabiloiva materiaali, joka antaa lisää tukea. Polyuretaani (PUR) lisää tukea kantapään ympärillä ja jalkapohjan keskiosassa sekä vähentää kiertovoimia.

Lisäksi pohjallisesta löytyy mediaalinen jalkaholvituki. Pitkittäinen jalkaholvituki on suunniteltu ainutlaatuisella tavalla, jotta se sopii mahdollisimman moneen jalkaan.

Kantapäässä iskua vaimentava vyöhyke. Lisäksi pohjallisen anatominen kantakuppi hyödyntää kantapään omaa rakennetta lisäämään iskunvaimennusta.

Pohjallinen valmistettu hengittävästä materiaalista. Kaikki kolme materiaalia lävistävä rei’itys parantaa hengittävyyttä. Päällyskerrosmateriaali on antibakteerinen, hajunestokäsitelty ja ehkäisee jalkasientä. Se minimoi myös altistumisen hiertymille.

Kotonamme ei tupakoida eikä ole lemmikkejä.

Katso myös muut kohteeni (lastenvaatteita mm. Reima, Villervalla, Name it, Benetton).  Myynnissä myös muita jalkapallovarusteita ja esim. jalkkis/futsalkenkiä. Yhdistelen mielelläni tuotteita samaan tilaukseen.

Nouto tai postitus, postikulut ostajalle.  Postitus, kun maksu tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 8 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 18 vrk 8 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.