Kuvaus

Tuomas Forsberg - Christer Pursiainen - Raimo Lintonen  - Pekka Visuri (toim.): Suomi ja kriisit: Vaaran vuosista terrori-iskuihin

  • Gaudeamus, 2003; Kovakantinen kirja, kansipaperit, 392 sivua
  • pientä kulumaa esilehden yläkulmassa. Kansipaperin reunoissa lievää kulumaa, muuten hyväkuntoinen kirja.
  • HINTA: 8 euroa + toimituskulut 6 euroa = 14 euroa (HUOMIO: Samaa pakettiin mahtuu yhteisillä toimituskuluilla vielä muitakin saman myyjän kirjoja/lehtiä)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Suomi ja kriisit tarkastelee suomalaista kriisipäätöksentekoa Paasikivestä presidentti Tarja Halosen aikaan. Tarkastelun kohteina on perinteisiä ulko- ja turvallisuuspoliittisia uhkia, talouspolitiittisia kriisejä sekä suuronnettomuuksien aiheuttamia hätätilanteita: esim. vallankaappausuhka 1948, noottikriisi 1961, Tsernobylin ydinvoimalaturma 1986, Moskovan levottomuudet 1991 ja 1993, Suomen talouskriisi ja EU:hun liittyminen 1990-alun lamavuosina, Estonian onnettomuus 1994, Tsetsenian ja Kosovon sodat 1999 selkä terrori-iskut Yhdysvalloissa 2001.

Kirja tarjoaa uuden näkökulman Suomen sodanjälkeiseen historiaan.

hakusanat: kriisinhallinta talouskriisi Suomen historia Neuvostoliitto Lähi-itä Suomen lähihistoria Tsernobyl Euroopan Unioni EU Estonia Kosovon sota Balkanin sota Tsetsenian sota terrorismi WTC terrori-iskut 9/11 islamistit ulkopoliittiset uhat ulkopolitiikka turvallisuus maanpuolustus poliitikot Suomen poliittinen historia yhteiskunta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 9 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 103 vrk 9 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.