Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Al Pacino ja Michelle Pfeiffer tekevät loistoroolit tässä kiehtovassa romanttisessa komediassa.

Pfeiffer on Frankie, joka työskentelee tarjoilijana newyorkilaisessa kahvilassa. Monen huonosti päättyneen rakkaussuhteen satuttamana Frankie ei todellakaan kaipaa elämäänsä uutta miestä… kunnes kohtalo puuttuu peliin. Pacino on juuri vapautunut vankilasta ja hänet pestataan kokiksi kahvilaan. Hän menettää heti sydämensä Frankielle, joka ei ota miehen rakkautta tosissaan. Mitä järkeä muka on Johnnyn sanoissa ”Me kuuluimme yhteen jo ennen kuin olimme tavanneetkaan”

Frankie & Johnny on ohjaaja Garry Marshallin (Pretty Woman) ”ihas-tuttavan omaperäinen rakkaustarina täynnä iloa ja rakkauden hehkua” (David Sheehan, KNBC-TV, Los Angeles).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 11 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,90 € Sulkeutuu 80 vrk 11 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.