Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Siirry pihamaalle, sytytä grilli ja esittele grillimestarin taitojasi tämän kattavan grillaajan oppaan avulla!
Haluatko tietää, miten laitetaan himoittavimmat hampurilaiset, paistetaan mehevimmät pihvit, grillataan täydellistä barbecue-kanaa tai lohifileetä tai savustetaan possun lapaa, joka saa mehukkuudellaan syöjien polvet lyömään loukkua? Tutustu tähän kattavaan keittokirjaan, niin noiden klassikkojen ja kymmenien muiden reseptien onnistuneen grillaamisen salat aukeavat sinulle.
Mestarigrillaaja Fred Thompson luottaa yksinkertaisiin ja konstailemattomiin resepteihin, joilla saadaan mahtavan maukasta ruokaa. Kunkin reseptin mukana on tiivistetyt toimintaohjeet, jotka auttavat tehtävän hahmotuksessa. Lisäksi kirjan loppuosaan kätevästi saataville on koottu Thompsonin suosittelemia lisäkkeitä ja omassa osiossaan ovat kymmenet kastikkeet, marinadit ja kuivat mausteseokset, joita voidaan yhdistellä grillattaviin ruokiin maun mukaan.
Värikkäät valokuvat ja vaiheittaiset ohjeet grillin sytyttämiseen ja valmistelemiseen, grillaamiseen suorassa ja epäsuorassa lämmössä, savustamiseen ja muihin olennaisuuksiin saavat aloittelijankin luottamaan onnistumiseensa. Hyviksi havaittuja reseptejä ja muutenkin silkkaa asiaa sisältävä Grillimestari - Suuri grillauskirja antaa lukijalleen niin paljon, ettei tämä ehkä muita oppaita aiheesta kaipaakaan. Pue siis esiliina yllesi, nappaa grillihaarukka kouraasi ja hanki mestarigrillaajan kannukset tämän täysipainoisen grillausoppaan avulla.

Postikulut 6 e lisätään erittäin siistin kovakantisen teoksen hintaan. 

Voit yhdistellä myös nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 13:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.