Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Gaby Hauptmann: KAYA NOUSEE KAPINAAN. 2007 Pollux-hevoskerho, Hevostyttö Kaya –sarja. 110-sivuinen nidottu kirja, lukematon, kansissa joku pieni taittuma, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kaya nousee kapinaan (Kaya Schiesst Quer 2005) on ensimmäinen Kayasta kertova kirja. Kayan elämä ei mene niin kuin hän toivoisi, kaikki on yhtä suurta sotkua. Hänellä on suuret toiveet ja odotukset, itse asiassa kaikki hänen elämässään on suurta – siinä määrin, että hän joutuu koko ajan yhä suurempiin vaikeuksiin! Kaya haluaa olla vanhempi, hän haluaa olla kauniimpi, hän haluaa poikaystävän, hän haluaa olla samanlainen kuin siskonsa (tosin kivempi) ja hän haluaa hevosen. Mutta ei minkä tahansa hevosen, vaan suosikkinsa Dreamyn.

 

2. Gaby Hauptmann: PÄÄ KYLMÄNÄ, KAYA! Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. 2008 Pollux-hevoskerho, Hevostyttö Kaya –sarja. 105-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Pää kylmänä, Kaya! (2008; Kaya, Frei und Stark – Kaya Bleibt Cool 2005) on kolmas hevostyttö Kayasta kertova kirja. Joulu lähestyy, mutta missä on ihmisten hyvä tahto? Ratsastuskoulun joulunäytöksen harjoitukset takkuilevat ja kaaos vain pahenee, kun Kaya ystävineen hälytetään pyydystämään metsässä toikkaroivaa hevoslaumaa. Neljän hevosen ja yhden ponin alkuperä on mysteeri, joka syvenee ponin osoittautuessa mestaritemppuilijaksi. Orpohevosten kohtalon lisäksi Kayaa kiukuttaa poikaystäväehdokas Chrisin pöyristyttävä käytös...


Saksalainen Gaby Hauptmann (s. 1957 Trossingen) on julkaissut nuorten kirjoja vuodesta 1994. Ensimmäiset hevostyttö Kayasta kertovat kirjat ilmestyivät Saksassa 2005. Kaya-sarja on Gabyn ja hänen tyttärensä Valeskan yhteinen projekti. Valeska on kriittinen lukija, mutta osallistuu myös kirjoittamiseen. Ja he tietävät, mistä puhuvat, sillä molemmat ratsastavat.



 

1. Jenny Hughes: RATSUTILAN RUBIINI. Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. Kannen kuva ja piirroskuvitus: Jennifer Bell. 2003 Pollux-hevoskerho. 111-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ratsutilan rubiini (2003; Mystery at Black Horse Farm 2002) -kirjassa Yasmine on maailman onnellisin tyttö päästessään Flint-poninsa kanssa ratsastusleirille Mustan Hevosen ratsutilalle – varsinkin kun sinne tulee myös komea ja taitava esteratsastaja Oliver. Tilan tytär, elämäniloa pulppuava Hayley hurmaa kaikki. Yasminen harmiksi Oliverkin näyttää kiinnostuvan vaaleasta ilopilleristä. Mutta Hayleyn elämä ei ole pelkkää auringonpaistetta, sillä oudot sattumat vainoavat häntä. Tyttö pelkää, että joku yrittää varastaa hänen löytämänsä rubiinin. Vain Yasmine uskoo häntä. Yasmine päättää ryhtyä salapoliisiksi. Kuka Hayleya oikein vaanii?


Jenny Hughes on syntynyt Poolessa, Dorsetissa, Englannin etelärannikolla, missä hän on asunut lähes koko elämänsä. Jenny on rakastanut hevosia pienestä tytöstä lähtien. Hän oli perheensä ainoa hevoshullu. Hän ansaitsi ratsastustunnit siivoamalla tallilla. Sittemmin hän on työskennellyt orifarmilla, ratsastuskeskuksessa sekä poolohevosten kanssa. Töiden kautta hän on oppinut monia käytännön asioita hevosista ja saanut paljon taustatietoa hevoskirjoja varten. Myös omat hevoset ovat opettaneet hänelle paljon; hän tietää hyvin, kuinka syvä yhteys hevosen ja sen omistajan välille voi syntyä. Jenny Hughesin teoksista ovat ilmestyneet suomeksi Karkulainen (2000), Kultaisen ratsun mysteeri (2001), Valheen värit (2001), Kun hätä on suurin… (2002), Ratsutilan rubiini (2003), Morvonan hevoslegenda (2007), Merihevoset (2009), Kovan onnen Rosa (2010) ja Paljastava peilikuva (2010).

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 15 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 4 vrk 15 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.