Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Gary Lachmanin elämäkerta okkultisti ja maagikko Aleister Crowleystä. Tästä on painos loppu eli kyseessä keräilyharvinaisuus.

Kirja oikein siistissä kunnossa, yksi sivu ollut taitettuna kulmasta kirjanmerkiksi.

Like (2015)
Sidottu - 443 sivua
1. painos

Kuvaus teoksesta Ringshadow-sivulta:

Aikalaisilleen hän oli kauhistus, lehdistö tunsi hänet maailman moraalittomimpana miehenä, seuraajat palvoivat häntä uuden ajan profeettana. Aleister Crowleyn (1875–1947) elämäkerta on hillitön kuvaus okkultismin suurmiehen ja ristiriitaisen egoistin merkillisistä vaiheista ja mielenliikkeistä.

Crowley perusti oman maagisen Thelema-uskontonsa, noudatti henkiolennolta saamiaan elämänohjeita, harjoitti seksintäyteisiä rituaaleja ja käytti päivittäin lähes tappavan annoksen heroiinia. Crowleyn elämässä yksi tavoite oli yli muiden: hän halusi olla suuri maagikko.

Yli puoli vuosisataa Crowleyn kuoleman jälkeen hänen legendansa elää vahvempana kuin koskaan.

Gary Lachman (s. 1955) on lontoolainen kirjailija ja muusikko. Lachmanin ansiosta Aleisteir Crowley on enemmän kuin elämäkerta; se on myös kriittinen tulkinta Crowleyn ajattelusta ja viihdyttävä kertomus kiistellyn mystikon kauaskantoisista vaikutuksista populaarikulttuuriin, muun muassa Rolling Stonesin, Led Zeppelinin ja Black Sabbathin kaltaisten rockin jättiläisten tuotantoon.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 9:37
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.