Kuvaus

Georgi Vins: Perhekronikka

  • Avainsanoma, Helsinki, 3. painos, 1978; Niitattau kirjanen, 73 sivua
  • Hyväkuntoinen kirja
  • HINTA: 0,50 euroa + toimituskulut kirjeenä 4 euroa = 4,50
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Georgi Vins (1929-1998) oli tunnettu venäläinen baptistisaarnaaja, hengellinen runoilija ja Neuvostoliiton maanalaisten kristittyjen johtaja.

Tammikuussa 1975 Vins tuomittiin toistamiseen vankeuteen kristillisesta toiminnasta ja kirjan julkaisuhetkellä hän oli edelleen vankileirillä kaukana Itä-Siperiassa.

Georg Vins kertoo Perhekronikassaan vankeudessa kuolleesta isästään sekä kolmen vuoden vankilatuomion kärsineestä äidistään Lydia Vinsistä. Lisäksi teoksessa on otteita Georgi Vinsin vankilapäiväkirjasta sekä lukuisia runoja, joita hän kirjoitti kahleissa. Perhekronikassa olevat kopiot vankilasta ja vankilaan lähetetyistä kirjeistä paljastavat syvää inhimillistä tuskaa mutta myös rohkeaa luottamusta Jumalaan koettelemuksen hetkinä...

Todellisuudessa tätä oikeudenkäyntiä ei käydä meitä vaan Kristusta vastaan! Mehän olemme vain Hänen 20:nnen vuosisadan opetuslapsiaan emmekä puhu tai tee mitään uutta! (Tutkintavankilassa Moskovassa 1966)

hakusanat: kristitity Neuvostoliitossa Venäjän baptistit baptistikirkko Venäjä Neuvostoliitto vankileirit Siperia vainotut kristityt meidän päivinämme uskonto kristinusko kristilliset kirjat hengelliset kirjat elämänkerrat ja muistelmat historia

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 11 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 18 vrk 11 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.