Kuvaus

Kuvaus

Ghost in the shell 2 - Innocence - 2 DVD tässä toisessa levyssä hiukan hentoa jälkeä

Anime vuodelta 2004 ohjaus Mamoru Oshii.

Ghost in the Shell (1995) on sijoittunut toistuvasti eri tilastoissa maailman suosituimpien anime-elokuvien kärkeen. Pitkän odotuksen jälkeen Mamoru Oshii on vihdoinkin palannut Masamune Shirown luomaan maailmaan.

Ghost in the Shellin maailmassa ihmisyyden käsite on menettämässä merkityksensä. Ihmiset, kyborgit, robotit ja keinoälyt yrittävät kaikki määritellä oman olemassaolonsa ja paikkansa maailmassa. Onko ihminen yhtä kuin kehonsa vai tietoisuutensa? Miten määritellään tietoisuus?

Innocence on visuaalisesti mahtava. Kun visuaalisuus yhdistetään elokuvan upeaan äänimaailmaan ja musiikkiin on kokemus lähestulkoon meditatiivinen. Jo ensimmäistä elokuvaa ihasteltiin laajalti, ja viimeisen kymmenen vuoden kehitys animaation alalla näkyy jatko-osassa selvästi. Oshii on yhdistänyt perinteistä kalvo- sekä tietokoneanimaatiota ja luo maailman, joka hehkuu samanaikaisesti tuttuna ja outona, loistokkaana ja rappeutuneena.

Kesto
96 min

Teksti
Suomi
Ruotsi

Ääni
Japani (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

Lisämateriaali
» The Making of Innocence" -featurette
» Mamoru Oshiin haastattelun
» trailereita
» kuvagalleria (lisämaterialien tekstitys englanniksi)

R2

Suomijulkaisu

K11

 

Millennium Actress - Erikoisversio (2DVD)

Ainutlaatuisessa seikkailussa käydään menneessä ja nykyisyydessä ja totuus ja fiktio sekoittuvat, kun dokumenttielokuvantekijä päättää lähteä etsimään legendaarista näyttelijätärtä Chiyoko Fujiwaraa, joka mystisesti hävisi uransa huipulla.

Kun Chiyoko Fujiwara suostuu dokumentaristin pyyntöön haastattelusta, tämä antaa vastalahjana avaimen, jonka Chiyoko luuli kadonneen ikuisiksi ajoiksi. Elokuvantekijä ei voinut kuvitella, että avain avaisi tien Chiyoko Fujiwaran salaisuuksiin, mutta myös hänen omiinsa..

Millennium Actress tuo yhteen jälleen kerran ohjaaja/käsikirjoittaja Satoshi Konin ja käsikirjoittaja Sadayuki Murain, jotka työskentelivät yhdessä Konin palkitun debyyttielokuvan Perfect Blue aikana. Musiikin elokuvaan on luonut Susumu Hirasawa.

Ohjaus: Satoshi Kon

Valmistusvuosi: 2001

Kesto: 1 h 23 min

Bonukset

  • The Making of "Millennium Actress" featurette
  • Satoshi Kon:in haastattelu
  • Trailereita
  • Kuvagalleria

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 17 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 25 vrk 17 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.