Kuvaus

PC:n GRAW 2 tarjoaa entistä enemmän taktista puolta sekä realismia.

Kapteeni Scott Mitchellin johtama jenkkiarmeijan eliittiryhmä, aavemiehet, joutuu tositoimiin Meksikossa. Sisällissota on laajentumassa USA:han. Aavemiesten tehtävä on estää se. Heidän käytössään on tehokkaita aseita ja uutta teknologiaa - Integrated Warfighter System (IWS) on hiottu huippuunsa.

  • PC:lle taidolla ja aidosti koodattu-versio kunnon kontrolleilla ja haastavalla pc-meiningillä, strategiatoimintoja unohtamatta.
  • Peli tarjoaa uudenlaisen visuaalisen kokemuksen ja oikein teräväpiirrolla. Kadut, räjähdykset ja taistelut näyttävät todenmukaisilta. Dynaaminen valaistus, varjot ja sään vaihtelut tekevät siitä entistäkin aidomman.
  • Ensimmäistä kertaa aavemiehet puolustavat jenkkilää rajan toisella puolella. Taisteluja käydään vuoristomaisissa maastoissa, karuissa autiomaissa ja kotikonnuilla El Pasossa Teksasissa. Jokainen alue tarjoaa haasteita ja uusia taktikoita.
  • Varmista selustasi! Kapinalliset piirittävät joukkosi ja pistävät luodit lentoradalle. Runsaan tiedon avulla voit estää yllätyshyökkäykset.
  • Täysin uusi Cross-Com 2.0 tarjoaa runsaasti tietoa. Voit seurata hyvisten toimintaa näyttösi vasemmassa yläkulmassa ja näpäyttämällä näppylää saat taistelukentän koko ruudulle. Uudella Full Command View -systeemillä voit kehitellä taktisia vetoja uusia kikkoja

Peli on kaikinpuolin erittäin hyvässä kunnossa.

Tuotenumero: PT109

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 16 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 3 vrk 16 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.