Kuvaus

Gourmet 2 / 2006

Sisältöä:

-Musiikkia ja modernia suomalaista ruokaa. Koemaistoimme Kansallisoopperassa aterian, jonka valikoidut kansainväliset arvovieraat saavat eteensä 1.6 eduskunnan satavuotisillallisilla.
-Ylimääräinen lautanen. Kolumnisti Esko-Antola: EU-puheenjohtaja varokoon, kun tarjoilee kansallisia herkkuja vierailleen.
-Hurmaavimmat kakut ja tortut. Kolme huippuammattilaista suunnitteli ja toteutti kesän juhliin 11 kakkua ja torttua. Useimpia niistä voi yrittää kotonakin.
-Saaristoperinne kohtaa nykyajan. Ahvenanmaata ja koko lounaista saaristoaluetta leimaavat meri, skandinaavisuus ja ikiaikaiset yhteydet Ruotsiin, nyttemmin myös uusi kansainvälisyys, huoli vesien tilasta ja kalastuksen tulevaisuudesta. Nuorelle Michelin-kokille on opetettu, miten hylkeestä valmistetaan ruokaa. Pieni nauvolaisravintola tuottaa viininsä suoraan Ranskasta. Ruotsalainen turisti kysyy ensimmäiseksi, onko ruoka hyvää. Arvatkaa, mikä on suomalaisen ensimmäinen kysymys!
-Kesän grillit vertailussa. Mutta ilman hillitöntä aijäenergiaa etevinkin grilli on eloton metallimöhkäle vain. Pallogrillauksen Suomen mestari neuvoo, miten parasta tulee mm. makkarasta, broilerista ja sisäfileestä.
-Järvikala & viini. Insinöörin sydän sykkii viinille ja ruoalle. Maistelimme Jaakko Raholan kanssa uusia valkoviinejä parsan, ahvenen ja hauen seuraksi.
-SK Gourmet Shop. Kala kuuluu kesäpöytään! Tilaa ketävä leikkuu- ja tarjoilualusta.
-Monimuotoinen ja elegantti riesling. Saksasta kotoisin oleva riesling-viini menestyy myös mm. Chilessä, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Riesling on ruokapöydän moniottelija - ja kuin luotu suomaaliselle kesäaterialle.
-Makutesti: Kaiken maailman rieslingit.
-Kieli poskessa. Tähtituotteita ja -ravintoloita. Gourmet-Edinburgh. Samppanjaherra Krug.
-Folkloristi keittiössä. Kolumnisti Saara Kekäläinen: Peruna, ruoka ihan oikea!
-Ruokaristeily Kolumbuksen vanavedessä. Karibian keittiö on yksinkertainen ja kevyt: tuoretta kalaa suoraan grillistä, äyriäisiä ja eksoottisia hedelmiä. Sopii myös Suomen kesään.
-SK Gourmet
-Kilpailu lukijoille
-Pankki vai Visa. Kolumnisti Visa Nurmi: Me vaadimme tuoreen tuoreena!

92 sivua

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 75 vrk 5 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 75 vrk 5 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.