Kuvaus

Koko 42


Brittiarmeijan tämänhetkinen maihinnousukenkämalli.

Erinomainen yleismaastojalkine, valmistaja Haix-Saksa


Korkea kumitettu reuna, Goretex-kalvo, 8? varsi.


Brittien uusin armeijakenkämalli, joka on erityisesti suunniteltu kestämään karujen aavikkotyylisten sekä viidakkosekametsämaaston haasteet. Tyyliltään kenkä on Haixin aiempien Tibet, P9 ja Colorado -mallien tyylinen rakenteeltaan, eli aluksikin pääosin ruskeaa nupukkinahkaa pinnaltaan, korkeavartinen ja Goretex-kalvollinen. Kaikki modernit armeijat ovat siirtyneet ruskeisiin materiaaleihin kenkiensä kanssa, sillä väri tarjoaa parempaa maastoutumissuojaa ja nupukin matta pinta ei tietenkään kiillä.


MATERIAALI

Combat High Liabilityjen pintamateriaali on paikoin 100% paksua ja kestävää ruskeaa nupukkinahkaa sekä kestävää taktista tekstiiliä. Goretex-kalvo.


8-tuumaisen vartensa ansiosta nämä kengät eivät eivät hörpi vettä tai kerää kiviä maastossa liikkuessasi. 43 koon kenkäparin yhteenlaskettu paino on noin 1,7 kiloa. Pohja on paitsi antistaattinen ja öljynpitävä, myös happoresistentti. Profiililtaan kengän pohjaa on muutettu agressiivisemmaksi P9-malliin verrattuna, joten pito on huomattavasti parempaa liukkailla pinnoilla ja talvella. Pohjan muoto on anatomisesti muotoiltu ja pohjallisen voi toki vaihtaa omanlaiseensa. Suosittelemme myös Haixin peruspohjallisten vaihtamista muutaman kuukauden välein, mikäli kengät ovat ahkerassa käytössä. Yksi kätevä tapa on ostaa heti alkuun toiset pohjalliset ja vaihdella niitä tasaisesti. Ne pääsevät kuivamaan kunnolla ja niiden käyttöikä paranee huomattavasti.


Ulkomuotonsa puolesta Haix Combat Boot High Liability Desert kiinnittää huomiota reunojen korkeisiin kumituksiin, jotka pidentävät kengän käyttöikää tuntuvasti. Koska suurin osa kengän isoista saumoista on piilossa, eivät nekään pääse kulumaan rikki ja ala vuotamaan kahlatessa ym. märissä hommissa. Nauhoitus hoituu helposti ja pitää lukittavien D-rinkuloiden avulla. Näin saat kengän alimman nauhoituksen kiristettyä kuntoon, jotta meno olisi mukavaa myös pitkillä marsseilla. Kaikenkaikkiaan Haixin brittiarmeijalle valmistama kenkämalli on todella pätevät yleiskäyttökenkä, jolla pärjäät ympäri vuoden.


https://www.salainenagentti.fi/kauppa/haix-combat-boot-high-liability-maihinnousukengat-desert/

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 7 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

150 € Sulkeutuu 67 vrk 7 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.