Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Håkan Nesser: TODEN JA ILVEEN VERKKO. Suomentanut Saara Villa. 2015 Tammi, Bon. 272-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Toden ja ilveen verkko (1999; Det grovmaskiga nätet 1993) -romaani on loistavan Van Veeteren -sarjan ensimmäinen osa. Sateisen harmaassa Maardamissa komisario Van Veeteren työtovereineen saa ratkaistavakseen Janes Mattias Mitterin tapauksen, lukionlehtorin joka ei muista, onko hän murhannut vaimonsa vai ei. Selvitellessään lukion opettajien sotkuisia henkilösuhteita he eivät osaa aavistaakaan, millaisen kohtalodraaman totuuden etsintä vyöryttää esiin. Teos sai ilmestyttyään Ruotsin dekkariakatemian esikoispalkinnon.

"Kyllä täytyy sanoa, että melkoiseen pyöritykseen Nesser lukijansa vie..." - Valopolku.blogspot.fi

 

2. Håkan Nesser: KIM NOVAK EI UINUT GENESARETIN JÄRVESSÄ. Suomentanut Saara Villa. 2006 Tammi, Loisto (2. painos). 262-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti (kannen yläreunassa pieni kolhu; ks. kuva), ei merkintöjä.

Kim Novak ei uinut Genesaretin järvessä (2005; Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö 1998) on dekkari ja nostalginen nuoruuskuvaus, voimakastunnelmainen romaani kesästä, jolloin tapahtuu "se kamala", joka langettaa varjonsa aurinkoisen idyllin ylle ja muuttaa kaikkien osallisten elämän pysyvästi. Sinä kesänä, 1960-luvun alussa, 14-vuotiaan Erikin äiti joutuu sairaalaan ja Erik lähtee viettämään kesää jo aikuisen Henry-veljensä sekä koulutoverinsa Edmundin kanssa perheen kesäpaikalle, jota kutsutaan Genesaretiksi. Vaikka äidin sairaus painaa mieltä, luvassa on myös kaikkien aikojen loma – saavathan he viettää kesää ilman vanhempien valvontaa! Lähistöllä lomaansa viettää myös Ewa Kaludis, joka on ollut Erikin ja Edmundin koulussa sijaisena ja joka on heidän mielestään ilmetty Kim Novak. Ewan kihlattu on tunnettu käsipalloilija ja tappelupukari Berra Albertsson. Isoveli Henrykin iskee silmänsä kauniiseen Ewaan ja pojat aavistavat, että siitä ei hyvää seuraa... Håkan Nesser luo nostalgisen kesäidyllin ylle tummanpuhuvia pilviä. Rikoskin tapahtuu, mutta romaani ei keskity syyllisen selvittämiseen, vaan siihen, miten tapahtumat vaikuttavat osallisten elämään, minkälaisen jäljen kokemus jättää. Romaanin pohjalta on tehty samanniminen elokuva (2005 Ruotsi).

Håkan Nesser (s. 1950 Kumla, Ruotsi) on ruotsalainen kirjailija. Alun perin hän on ammatiltaan äidinkielen ja englannin opettaja. Hän on yksi ruotsalaisen rikoskirjallisuuden merkittävimpiä nimiä Henning Mankellin, Liza Marklundin ja Stieg Larssonin ohella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 1 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 33 vrk 1 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.