Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvassa näkyvä handsfree. Latautuu kuvassa näkyvän USB-johdon avulla. Tukeva nipistin takana, jolla laite kiinnittyy aurinkolippaan. Paritus puhelimen kanssa kivuton, kokeiltu kahdella puhelimella. Puheaika 32h, valmiusaika 1600h ja valmiusaika lepotilassa noin 2 vuotta eli ei tarvitse jatkuvasti latailla. Tosin lataus kestää vain 2,5h. Kaiunpoisto ja automaattinen äänenvoimakkuudensäätö (AVC). Yhteensopiva ääniohjauksen kanssa. Bluetooth Ver. 2.1 + EDR. Toimii yhdessä kahden yhdistetyn bluetooth-laitteen kanssa samanaikaisesti. Laitteessa on automaattinen virrankatkaisu liiketunnistimella. Maksaa nykyisin Suomessa uutena 39e eli ei halpislaite.

Laitteessa on suomenkielinen käyttöohje mukana. Laitteen äänenvoimakkuus on ainakin henkilöautoon hyvin riittävä.

Laitteen kunto on uudenveroinen, näytön suojamuovikin on paikoillaan. Laitteessa on myös liitin johto-handsfreelle (!), jos haluat puhua kauempana puhelimesta ilman, että muut kuulevat puhelua.

Ei hintavarausta. Maksuehdot: Nouto tai etukäteismaksu, toimituskulut 2e lisätään. Katso ylläolevasta linkistä myös muut kohteeni! Yhdistelen mielelläni toimituskuluja.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Huutokauppa
Lähtöhinta:
19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.12.2016 22:22
Huutokauppa Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Huutohistoria
Kysymykset