Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kirjan kunto = Hyvä, kovakantinen joissa pientä kulumaa, sivuja 160 & on vielä aivan täyttämättömät annostustaulukko seurantasivutkin, WSOY 2009.

Arki on täynnä ruokahaasteita: ylisuuria lounaspastoja, kokousviinereitä, nälkäisenä hoidettuja kauppareissuja, suklaatarjouksia. Houkutusten ja ympäristöpaineiden keskellä on tärkeää tiedostaa, kuinka painoon ja hyvinvointiin vaikuttavat pienet arjen valinnat, kuten sopivat lautaskoot, harkitut ruokaostokset ja tunnesyömisen kitkeminen päiväjärjestyksestä. Kun arjen ruokailukäytännöt ovat kunnossa, pikavoittojen sijaan voi nauttia tuntuvista ja kestävistä tuloksista.

Tv-ohjelmissaan Olet mitä syöt ja Synnittömän hyvää ravitsemusterapeutti Hanna Partanen luotsasi tavallisia ihmisiä kohti terveellisiä ruokailutottumuksia. Uudessa kirjassaan Hanna pureutuu entistä syvemmälle syömisen psykologiaan, auttaa näkemään syitä ruokailutapojen taustalla, muuttamaan ongelmallisia ravintotottumuksia ja vakiinnuttamaan uudet tavat osaksi entistä hallitumpaa ja terveempää elämää. Valmisruokavinkit, motivaationeuvot ja syömisen hallinnan konstit auttavat kaikkia ravinnosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita, ja kahden viikon ohjelma käynnistää uudestaan laihduttajan säästöliekille menneen aineenvaihdunnan.

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.5.2024 19:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.