Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyväkuntoinen pehmeäkantinen takakannessa on viimeisessä kuvassa näkyvä pintajälki muuten kirja on moitteeton , ostajalle postikulut.

Detox : Puhdista kehosi haitta-aineista, 3 ohjelmaa jotka virkistävät , kaunistavat ja hoikistavat.

Detrox on kehon luonnollinen prosessi ja yksi naturopaattisen terveydenhoidon peruspilareista.Sillä voidaan vaikuttaa lukuisiin terveys ja kauneusongelmiin lempeästi, luonnonmukaisin keinoin. Kirjassa kerrotaan detoxifikaatiosta ja haitta-aineiden vaikutuksesta kehoon ja kauneuteen. Mukana on myös herkullisia ja helppoja ruokaohjeita sekä tietoa oikeaoppisesta vartalonhoidosta ja kosmetiikasta.Kirjan detox-ohjelmien avulla saat elimistösi toimimaan luonnollisesti ja tehokkaasti.Jo pienillä muutoksilla kevennät haitta-ainekuormaasi, jolloin ruoansulatuksesi ja aineenvaihdunnasi vilkastuvat , olosi kevenee ja pääset eroon haitallisista elämäntavoista sekä ruuan himoista. Samalla mielesi virkistyy. Puhdistumisen vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti: ihosi tulee kuulakkaammaksi, hiukset kiiltävämmiksi ja olemuksesi elinvoimaisemmaksi. Kehosi puhdistuu, uudistuu ja hoikistuu!.

Hanna Skytta on toimittaja, neuropaattisen ravitsemuksen, superfoodin ja detoxin asiantuntija sekä kouluttaja. Hän on julkaissut kymmeniä artikkeleita suomalaisissa ja kansainvälisissä lehdissä ja konsultoinut lukuisia huippukokkeja.

Halutessa voidaan yhdistellä ostotuotteita samaan pakettiin jos löytyy muutakin ostettavaa.

 

Hanna Skytta ja Gummerus Kustannus Oy 2013.   Taitto : Taina Leino Painopaikka Bookwell Oy , Porvoo 2013   Kirja on 1. painos.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 10:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.