Kuvaus

Boxi sisältää kolme äärimmäisen kovaa toimintaelokuvaa täynnä kovia otteita ja nopeita autoja!

Sleepless Night a.k.a. Nuit Blance

Räjähtävän nopealiikkeinen toimintatrilleri Sleepless Night käynnistyy, kun paha poliisi Vincent ryöstää matkalaukullisen kokaiinia pelätyltä mafiapomolta. Puhallus paljastuu oitis ja gangsterit kaappaavat poliisin pojan velkojen vakuudeksi.

Enkelipölyn vaihto panttivankiin sovitaan tapahtuvaksi jättiläismäisessä yökerhossa. Kun lasti yhtäkkiä katoaa nuorista ja kauniista asiakkaista turvoksissa olevan klubin sokkeloihin, Vincentin on valmistauduttava taisteluun. Vatsanpohjasta sieppaava kilpajuoksu storobovalojen sykkeessä saa lisävauhtia, kun paikalle saapuvat Vincentin bisnesten jäljille päässyt poliisikollega ja joukko kilpailevan rikollisliigan jäseniä.

Sleepless Night on lajityyppinsä repäisevä muotovalio. Largo Winch -elokuvien sankari Tomer Sisley on kuin luoto Vincentin rooliin. Clint Eastwoodin 2000-luvun vakiokuvaaja Tom Stern saa kamerallaan ihmeitä aikaa valtavan yökerhon sokkeloissa. Pääosassa on kuitenkin intensiivinen toiminta, joka ei päästä katsojaa otteestaan edes hetkeksi.

Ohjaus: Frédéric Jardin

Pääosissa: Tomer Sisley ja Serge Riaboukine

Kuvasuhde: 16:9 Anamorfinen Widescreen (1.85:1)
Ääni: Ranska ( Dolby Digital 5.1)
Tekstitys:   
Kesto: n. 98 min
Ikäraja: K-16

Motorway

Motorway on ulvoen palavalta kumilta käryävä toimintatrilleri, joka sijoittuu Hongkongin neonvalomerta halkoville loputtomille valtateille, rampeille ja kiihdytyskaistoille. Päähenkilö Chan on tuore tulokas rikospoliisin "näkymättömässä tieyksikössä", johon kelpaavat vain maanosan taitavimmat kuskit. Nuorukainen on ilmiömäinen: hän käsittelee autoa kuin vartalonsa jatketta ja piiskaa sen suorituskykynsä äärirajoille. Virtuoosi kohtaa viimein vertaisensa, kun pelätty ammattirikolliskuljettaja Jiang saapuu Hongkongiin huippuvaaralliselle komennukselle.

Motorway on onnistunut sekoitus Drive-elokuvan tyylikästä viileyttä ja Fast & Furious -elokuvien korkeaoktaanista toimintaa. Se tarjoilee nopeita autoja, uskomattomia yksilösuorituksia ja fysiikan lakeja uhmaavia stuntteja kaasu pohjassa. Näitä temppuja ei ole tehty tietokoneella vaan vanhan koulun konsteilla, tarkalla silmällä ja täysin ainutlaatuisella taituruudella.

Ohjaus: Pou-Soi Cheang

Pääosissa: Anthony Wong Chau-Sang ja Shawn Yue

Kuvasuhde: 16:9 Anamorfinen Widescreen
Ääni: Kantoninkiina ( Dolby Digital 5.1)
Tekstitys:   
Kesto: n. 89 min
Ikäraja: K-16

Merantau - Soturin nyrkit

Räjähtävän vauhdikas ja tiukasti otteessaan pitävä toimintatykitys vuosituhannen kovimman action-sensaation The Raid: Redemptionin ohjaajalta Gareth Evansilta. Nuori Yuda (The Raidin tähti Iko Uwais) lähtee Sumatralla sijaitsevasta kotikylästään suorittamaan perinteistä siirtymäriittiä merantauta miljoonakaupunki Jakartaan. Miehuuskoe on saada tylyn lopun, kun Yuda päätyy kasvotusten alamaailman kanssa ja ajautuu rikollisten maalitauluksi. Yhä kiihtyvässä väkivallan kierteessä auttavat pärjämään ainoastaan nuoren miehen virtuoosimaiset taidot silattaistelulajissa. Huikeissa toimintakohtauksissa Ong-Bak-elokuvien hurja energia kohtaa Jackie Chanin taitavimpien saavutusten intensiteetin.

Ohjaus: Gareth Evans

Pääosissa: Iko Uwais ja Christine Hakim

Kuvasuhde: 16:9 Anamorfinen Widescreen
Ääni: Indonesia ( Dolby Digital 5.1) ja ( Dolby Digital Stereo)
Tekstitys:   
Kesto: n. 107 min
Ikäraja: K-16

 

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8,20 €
Sulkeutuu 28 vrk 23 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,20 € Sulkeutuu 28 vrk 23 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.