Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva Harlequin pokkaripaketti / kirjapaketti, johon kuuluu neljä kirjaa kevyttä lukemista.

* Harlequin Romantiikka kirja Carole Mortimer: McKENZIE MUUTTAA MIELENSÄ, palautusviikko 41 / 2003.

Itkua, hammastenkiristystä - ja rakkautta!

Logan McKenzie piti avioliittoa turhana instituutiona, joka ei ollut häntä varten. Hän piti vakaasta ja yllätyksettömästä elämästään, eikä hänellä ollut aikomustakaan muuttaa sitä.

Sitten hänen äitinsä ilmoitti menevänsä naimisiin - kolmannen kerran - ja Logan tapasi tulevan sisarpuolensa, suloisen ja äkkipikaisen Darcyn. Pian Logan huomasi joutuvansa napit vastakkain pippurisen punapään kanssa. Jostain syystä hänestä tuntui kuin hänen tarkoin säännelty maailmansa olisi käännetty ylösalaisin!

Kirja kuuluu Carole Mortimerin kirjasarjaan Serkukset Skotlannista. Kolme seksikästä serkusta: he ovat miehiä ja ehdottomasti sinkkuja. Logan, Fergus ja Brice.

Siisti ja hyväkuntoinen, 155 sivuinen pokkari.

* Harlequin Romantiikka kirja Carole Mortimer: McALLISTER TARTTUU TILAISUUTEEN, palautusviikko 49 / 2003.

Toisen miehen morsian

Brice McAllister ei maalannut muotokuvia - ei ainakaan tilauksesta. Mutta nähdessään yksityisyyttään tarkasti suojaavan huippumallin Sabrina Smithin - ja varsinkin tämän silmissä välähtävän tuskan - hän päätti tarttua Sabrinan miljonäärisulhasen tarjoukseen.

Kaunis Sabrina kuitenkin vältteli häntä, eikä Brice keksinyt muuta keinoa kuin kutsua Sabrinan vierailulle isoisänsä kaukana Skotlannin nummilla sijaitsevaan kotilinnaan... Ehkä hän siellä saisi selville naisen salaisuuden!

Kirja kuuluu Carole Mortimerin kirjasarjaan Serkukset Skotlannista. Kolme seksikästä serkusta: he ovat miehiä ja ehdottomasti sinkkuja. Logan, Fergus ja Brice.

Siisti ja hyväkuntoinen, 154 sivuinen pokkari, etukannessa kaksi pientä taitetta.

* Harlequin kirja Carole Mortimer: JOULUIHME, palautusviikko 02 / 2012.

Joulu on ihmeiden aikaa, myös tänä vuonna...

Unelma valkeasta joulusta tuo lämpöä ihmissydämeen - mutta tänä nimenomaisena jouluna Meg olisi tullut toimeen vähemmälläkin lumella! Hän istui ratissa sokaisevassa pyryssä, kun valkoisesta verhosta syöksyi äkkiä esiin - seinä! Eikä seinän takana pienessä mökissä asuva äreä amerikkalaismies ilahtunut vieraista! Mutta yhteinen joulu toi kuin toikin ihmeen Megin, hänen poikansa ja Jed Colen elämään!

Siisti ja hyväkuntoinen, 160 sivuinen pokkari.

* Harlequin Romantiikka kirja Catherine George: ADAMIN NAISET, palautusviikko 14 / 2003.

Entisöijän suuri haaste

Gabriel Brett oli työssään menestyvä, itsepäinen ja päättäväinen nainen, joka ei helposti hätkähtänyt - ei ainakaan ennen kuin Adam Dysart palasi yllättäen hänen elämäänsä. Mies sai hänen polvensa hyytelöksi!

Vanha maalaus, jonka Adam oli tuonut kunnostettavaksi, paljasti hitaasti salaisuutensa. Adam sen sijaan ei siekaillut ilmoittaa viipymättä, että hän rakasti Gabrielia. Miten häkellyttävään tunnustukseen olisi pitänyt suhtautua? Puhuiko Adam totta, vai yrittikö hän vain ajaa omia tarkoitusperiään? Kysymykset valvottivat Gabrielia monena levottomana yönä.

Dysartien sisarukset - kolme kirjaa perheestä, joka nauttii elämästä... ja rakkaudesta!

Siisti ja hyväkuntoinen, 156 sivuinen pehmeäkantinen kirja / pokkari.

***********************************

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on remontin alta myynnissä muitakin kirjoja, lehtiä, vaatteita, kenkiä, astioita, postikortteja ym.

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin! Lähetän myös Matkahuollon Huutopakettina aina voimassa olevaan hintaan!

Harlekin Harlekiini Hqn lukemista kesäksi kesä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2024 13:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.