Vantaan Antikvariaatti Oy

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia yrityksiä Suomessa. Tykkää meistä Facebookissa, tilaa uutiskirjeemme Antikka.netistä tai vieraile meillä Myyrmäessä (Uomatie 13). Tiedustelut: 050 362 6620

Kuvaus

Harri Nykänen : Tulta päin! - Tarina autoalan asioista ja ihmisistä


Painovuosi: 2004
Painos: 1.
Sivumäärä: 245
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Autoalan keskusliitto

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 453

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
25 €
tai
Sulkeutuu 71 vrk 14 h 1 min
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
25 € Sulkeutuu 71 vrk 14 h 1 min
Kysymykset