Kuvaus

Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Voldemort tiukentaa otettaan niin jästien kuin velhojenkin keskuudessa, eikä edes Tylypahka ole enää samanlainen turvasatama kuin ennen. Harry aavistelee vaaran piilevän myös linnan sisäpuolella, mutta Dumbledore haluaa keskittyä valmistelemaan Harrya viimeiseen taisteluun, jonka tietää olevan pian käsillä. Harry ja Dumbledore ponnistelevat yhdessä löytääkseen keinon, jolla murtaa Voldemortin puolustus. Samaan aikaan oppilaat joutuvat kamppailemaan myös hyvin toisenlaisen vastustajan kanssa, kun murrosiän hormonit myllertävät ja sekoittavat heidän elämänsä. Harry huomaa tuntevansa yhä voimakkaampaa vetoa Ginnyyn, mutta niin on myös Dean Thomasin laita. Romantiikka kukkii, mutta samaan aikaan yksi oppilaista pysyttelee syrjässä. Hän on päättänyt näyttää, mihin pystyy – olkoonkin, että se edellyttää pimeyden piirtoa. Ilmassa on rakkautta, mutta edessä murhetta ja surua. Tylypahka ei kenties koskaan palaa ennalleen.

Ohjaaja:
David Yates

Pääosissa:
Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, David Bradley, Jim Broadbent

 

Vicky Cristina Barcelona

Nuoret amerikkalaisnaiset Vicky ja Cristina tulevat Barcelonaan kesälomalle. Vicky on jo vakaasti kihloissa ja muutenkin järkevä, Cristina puolestaan seikkailunhaluinen ja railakas. Barcelonassa heitä piirittää karismaattinen taiteilija Juan Antonio, mutta kuvioissa on edelleen myös tämän äkkipikainen ex-vaimo Maria Elena. Espanjassa kuvattu Vicky Cristina Barcelona on Woody Allenin avoin kunnianosoitus rakkaudelle kaikissa sen ilmenemismuodoissa.

Ohjaaja:
Woody Allen

Pääosissa:
Scarlett Johansson, Penelope Cruz, Rebecca Hall, Javier Bardem, Chris Messina, Patricia Clarkson, Kevin Dunn

Katso muutkin kohteeni, myynnissä paljon elokuvia, pelejä puhelimia ym ym. Samoilla kuluilla tulee kaksi elokuvaa / peliä / cd:tä ja 8 euron maksulla enemmänkin tavaraa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 36 vrk 17 h 4 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 36 vrk 17 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.