Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä olisi siis Mr. Green -casinosivuston arvonnasta voittamani polkupyörä, jota valmistettiin vain tuota kampanjaa varten 200 kappaleen erikoiserä Tanskassa!

Tällaisia pyöriä tuskin osui arvonnassa Suomeen kovinkaan montaa, joten toiseen tällaiseen törmääminen Suomen liikenteessä on erittäin epätodennäköistä, jopa mahdotonta. Täysin uniikki katseidenkääntäjä siis kyseessä! En ole itse käyttänyt pyörää kuin kokeillakseni noin 100 metrin matkan, muuten se on aivan käyttämätön ja säilytän sitä sisätiloissa. 

Pyörä on kampanjan sanoja lainatakseni "laadukas, käytännöllinen ja ainutlaatuinen" sekä "uniikki, kustomoitu ja käsintehty", minkä lisäksi saman (ja ainoan mahdollisen) tietolähteen mukaan yhden polkupyörän arvo on peräti 1200€. Kampanjasivujen mukaan "Euroopan paras pyörävalmistaja Velorbis on valmistanut nämä huippuluokkaiset, klassiset ja urbaanit pyörät käyttäen huippulaadukkaita materiaaleja ja osia."

Paremmin en osaa pyörästä kertoa, mutta kyllä se erilaisen ja uniikin näköinen ainakin on ja Suomessa en ole vastaavanlaisiin törmännyt! Luovun pyörästä, koska tällä hetkellä en sellaista tarvitse (koska kuljen autolla joka paikkaan) ja rahalle on enemmän käyttöä tällä hetkellä.

Polkupyörä on tällä hetkellä Tampereen Teiskossa ja ostajan on noudettava se sieltä maksuhetkellä, maksu ainoastaan käteisellä luovutuksen yhteydessä.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
1 120 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2016 17:07
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset