Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

 

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  iskussa oleva kovakantinen opus Heinrich Böll diggareille.

 

Heinrich Böll: Nainen ryhmäkuvassa

Heinrich Böll sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1972 suurelta osin tämän romaanin ansiosta. Romaanin päähenkilö Leni Pfeiffer on 48-vuotias, hänen miehensä on kaatunut sodassa, poika istuu vankilassa. Elämä on kohdellut Leniä alun pitäen kovakouraisesti, mutta kaikista kolhuista huolimatta Leni uskoo yhä elämään, sen myönteisiin voimiin, rakkauteen.
Romaanin henkilögalleria on mahtava: rakennusurakoitsijoita, kiinteistövälittäjiä, tehtailijoita, hautausmaan hoitajia, nunnia, tiedemiehiä, työläisnaisia, saksalaisia sotilaita, turkkilaisia siirtotyöläisiä, menestyviä, epäonnistuvia, koeteltuja, kieltäytyjiä.
Heinrich Bölliä ei suotta sanota yhteiskuntansa omaksitunnoksi: hän on aina käsitellyt kirjoissaan ajankohtaisia ongelmia ja aina hänen myötätuntonsa on pienten ihmisten puolella, niiden jotka niin helposti joutuvat pelinappuloiksi.

5. painos

Suomentanut Kai Kaila

Otavan painolaitokset Keuruu 1993

Kirjaa painaa jonkun matkaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5,95e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 7 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 102 vrk 7 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.