Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Hellevi Pouta: MINÄ USKON. 1995 Gummerus. 192-sivuinen sidottu kirja, ehjä kansipaperi, itse kirja täysin ehjä ja siisti, kannen ja esilehden väliselle tyhjälle lehdelle kirjoitettu 'R:lle 18.9.98 V..' ei muita merkintöjä.

Minä uskon (1995) -kirja kertoo ihmisistä, jotka ovat uskossa. Se kertoo siitä, miten usko on heidän elämäänsä tullut, mitä se on muuttanut, miten se näkyy ja tuntuu jokapäiväisessä elämässä, miten se on vaikuttanut ihmissuhteisiin, työhön, asemaan, ulkonäköön, psyykeen... Toisten elämään usko on tullut arkisesti. Monia Jumala on kutsunut suurten kärsimysten ja koettelemusten kautta. Joillekin usko on ollut viimeinen oljenkorsi. Kaikkien elämä on kuitenkin muuttunut entistä paremmaksi ja rikkaammaksi. Tässä kirjassa kerrotaan myös monista Jumalan ihmeistä. Monet ovat päässeet eroon peloistaan, perheongelmistaan, alkoholismistaan ja jopa vaikeista sairauksistaan. Kirjassa elämästään ja uskostaan kertovat Ritva Oksanen, Hanna Markkula, Arto Koivisto, Pertti Peussa, Kaisa Saarentola, Petri Laaksonen, K. V. Laurikainen, Pertti Purhonen, Jussi Tukiainen, Tuija Hokkanen, Kari Hakala, Anita Hirvonen, Markku Koivisto ja Kari Kuuva.

Hellevi Pouta aloitti toimittajan uransa koulutyttönä 60-luvulla, kun Beatles-hyöky vyöryi yli maailman. Kolmen kymmenen vuoden ajan hän on seurannut, miten tähtiä syttyy ja sammuu ja miten jotkut jäävät elämään.

 

2. Maj Bylock: UPONNEIDEN LAIVOJEN LAHTI. Suomentanut Anna-Maija Raittila. Kansi: Marja Ilmarinen-Järvinen. 1982 Kirjapaja. 137-sivuinen sidottu kirja, kansipaperissa joku repeämä (ks. kuva), itse kirja ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Uponneiden laivojen lahti (1982; De sjunkna skeppens vik 1980) -romaanin alaotsake on Allegoria. Teos on kiehtova taru omasta ajastamme, täynnä koskettavaa vertauskuvallisuutta. Se on kuva elämästämme, meidän jokaisen. Daavid, Preben, Poul, Mari, Peder, Isoisä – heissä tunnistamme omat elämänpolkumme, ahdistuksemme, rakkautemme ja vihamme, kiihkeän halumme täydempään elämiseen. Kapinamme ja turvallisuudenkaipuumme. Ja unelmat, jotka tavan takaa ovat vaarassa unohtua.

Uponneiden laivojen lahti (1982; De sjunkna skeppens vik 1980) –teostaan Maj Bylock kuvaa: ”Minulla itselläni on monia tulkintoja siitä, mitä olen kirjoittanut. Kristillinen perustendenssi on tietenkin aivan selvä. Symbolit ja henkilöt viittaavat Uuteen testamenttiin. Mutta myös oma yhteiskuntakehityksemme on monella tavalla mukana. Esimerkiksi nuorten kapina luutuneita rakenteita vastaan, ympäristöliike, vapauden ikävä.”

Maj Bylock (s. 1931 Visby) on ruotsalainen kirjailija. Hän syntyi Gotlannissa ja muutti 12-vuotiaana perheensä mukana Värmlantiin. Hän opiskeli kansakoulunopettajaksi ja työskenteli tässä ammatissa vuoteen 1961 saakka. Maj Bylock on kirjoittanut historian ja uskonnon oppikirjoja ja kymmeniä lasten- ja nuortenromaaneja sekä aikuistenkirjoja. Monet hänen teoksistaan sijoittuvat historiaan. Hän on myös mukaillut maailman-kirjallisuuden klassikoita ruotsiksi. Bylockille on myönnetty mm. Astrid Lindgren –palkinto 1990. Maj Bylockin teoksista on suomennettu lastenkirja Salainen ystävä (1971; Äventyret med grodan 1969) ja hänen ensimmäinen aikuistenromaaninsa, Harriers romanpristävling -palkinnon saanut Uponneiden laivojen lahti (1982; De sjunkna skeppens vik 1980). Bylockin muut aikuistenkirjat ovat Här en källa rinner (1988), Djävulsögat (1989) ja Texter ur Bibeln (2001).

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 20:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.