Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Eerika Häkkinen & Tiina Jäntti: HEPPAHÖPERÖN OPAS – FAKTAA JA VINKKEJÄ HEVOSHARRASTAJILLE. 2005 Stabenfeldt. 80-sivuinen sidottu kirja (20,5 x 20,5 cm), kannet ylipainettu, ehjä ja siisti, "Tämän kirjan omistaa" -kohdan (s. 7) tiedot alkuperäinen omistaja on täyttänyt lyijykynällä (voi pyyhkiä pois), ei muita merkintöjä.

Heppahöperön opas (2005) sisältää vastauksia ja vihjeitä hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneelle nuorelle – ja miksei aikuisellekin. Oletko joskus ihmetellyt, mitä hevosen päässä pyörii? Miksi se nostaa kiltisti kavion, kun tallityttö pyytää, mutta luimistelee ja naksuttelee hampaitaan sinulle? Kirjasta löydät tietoa hevosen vaistoista ja tavoista sekä apua käytännön ongelmiin! Kirjassa käydään läpi hevostelun ABC: millaisia vaatteita tarvitset tallille ja tunnille, miten hevosta hoidetaan, miten käy suitsiminen ja satuloiminen. Opi nousemaan selkään ja jalkautumaan niin, että säästät itseäsi, hevosta ja varusteita. Säädä jalustinhihnat turvallisesti! Ratsastusosiossa on mukana parhaita ratsastusleikkejä, joista sekä sinä että ratsusi nautitte.

Heppahöperön opas -kirjan tekijät, ratsastuksen masteropettaja Eerika Häkkinen ja ratsastuksenopettaja Tiina Jäntti, ovat koonneet yksiin kansiin sekä perusasioita että vinkkejä ja ohjeita kokeneemmillekin hevostelijoille. Heidän kirjansa kertaa perusteita, joita ei kokeneenkaan konkarin kannata ohittaa. Perusasiat on pyritty esittämään lyhyesti, selkeästi ja perustellen. Ohjeet oppimiseen ja vinkit vaativillekin ovat kaikki käytännössä kokeiltuja, osa myös kantapään kautta.

 

2. Cynthia McFarland: ROTUKÄSIKIRJA. Teksti Cynthia McFarland, valokuvat pääosin Bob Langrish. Suomennos Nina Mäki-Kihniä. 2008 Pollux-hevoskerho. 240-sivuinen Italiassa painettu kiiltopahvikantinen kirja (17,5 x 17,5 cm), kannessa lukutaite ja vähän punakynän jälkeä ja esilehdessä pientä taittumaa, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Rotukäsikirja (2008; The Fact book of Horse Breeds 2005) kertoo kuvin ja sanoin yli 160 hevosrodusta. Suosikeista mukana ovat tietenkin suomenhevonen, shetlanninponi ja arabialainen täysiverinen. Mutta joko tunnet kaspianponin tai intianratsuhevosen? Rotujen esiinmarssin aloittaa uljas akhal-teke, rotu joka tunnetaan jo 3000 vuoden takaa. Tiesitkö, että se kiintyy lujasti yhteen ihmiseen? Muun muassa tämä selviää kirjasta, jossa kerrotaan kunkin rodun alkuperä, väri ja luonne. Tämä käsikirja ei vanhene!

Yhdysvaltalainen Cynthia McFarland asuu maatilallaan Ocalassa, joka sijaitsee Floridassa yhdellä maailman tunnetuimmista hevosalueista. Hänellä on ollut hevosia vuosikymmenten ajan. Hän on freelance-toimittaja, joka on kirjoittanut hevosaiheisia artikkeleita alan lehtiin kuten Horse Illustrated, Equine Journal, Western Horseman, Horses USA, Quarter Horses USA ja Thoroughbred Times. Hän on kirjoittanut hevoskirjoja lapsille sekä mm. kirjan varsomisesta sekä varsojen ja nuorten hevosten koulutuksesta. Hänen teoksistaan on suomeksi ilmestynyt The Fact book of Horse Breeds (2005; Rotukäsikirja 2008).

Englantilainen Bob Langrish on kuvannut hevosia vuosikymmeniä, ja häntä pidetään yhtenä parhaimmista kansainvälisistä hevosvalokuvaajista.

 

3. Sandy Ransford: HEVOSEN ELÄMÄÄ. Piirrokset Jennifer Bell. Runsaasti värivalokuvakuvia. Suomentanut Nina Mäki-Kihniä. 2008 Stabenfeldt, Pollux-hevoskerho. 192-sivuinen pahvikantinen kirja (17,5 x 17,5 cm), ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Hevosen elmää (2008; Getting to Know Your Pony) -kirja raottaa ovea hevosten ja ponien salaperäiseen maailmaan. Miten hyvin tunnet hevosystäväsi? Millainen on hevosen historia? Miten hevonen viestii? Mitä hevonen tarvitsee ollakseen onnellinen? Lähdemme villihevoslauman mukana preerialle tutustumaan hevosten luonnolliseen elämään. Pian osaat katsella ja kuunnella ympäristöä hevosen näkökulmasta! Nelijalkaisten kaveriemme oikkujakin on helpompi ymmärtää, kun osaat tulkita niiden ajatusmaailmaa ja elekieltä. Kirjan avulla opit kohtelemaan omaa heppaystävääsi mahdollisimman luonnollisesti. Kirja sisältää luvut Hevosen historia, Luonnollinen elämä, Aistit, Kommunikointi ja älykkyys, Onnellinen koti, Hevoset ja ihmiset, Ratsastaminen hevosen näkökulmasta, Ongelmakäytös ja Hevosfaktoja.

Sandy Ransford on englantilainen freelance-kirjailija. Ennen kirjailijanuraansa hän työskenteli fysioterapeuttina. Sally Ransford on kirjoittanut erityisesti lapsille ja nuorille. Elinikäisen hevosharrastuksen pohjalta on syntynyt useita hevosten ja ponien hoitoon ja ratsastukseen opastavia kirjoja. Suomeksi ovat ilmestyneet Hevoset ja ponit: hevosharrastajan käsikirja (2001), Oma poni: valinta ja hoito (2006), Hevosen elämää (2008), Hevosvisat (2010), Hevosvisat 2 (2011) ja Heppatytön käsikirja (2011).

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 12 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 93 vrk 12 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.