Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Meidän heppahöperöltä pieneksi jääneitä ratsastushousuja, käsineitä ym..

Horse energy merkkiset ratsastushousut koko 158 cm. Kuminauha vyötäröllä, koriste nappi. Ei ole vatoketjua, vaan vetäistään suoraan päälle. Vyölenkit. Materiaali 97% polyesteria ja 3% elastaania. Hyvät lämpimälle ilmalle, ei talvi. Hyväkuntoiset.

 

Euro Hunter merkkiset polvipaikkaiset housut. Kokomerkintää en löytänyt, mutta mitat ovat: vyötärö 78 cm, lahkeen pituus vyötäröltä lahkeensuuhun 85 cm ja haarasta lahkeensuuhun 69 cm. Vyötäröllä vyölenkit ja kiristysnauha. Lahkeensuissa vavattavat tarrakiinnitykset. Kangas joustaa. Väri tummanruskea.

 

CRW t-paita koko M, ostettu naisten puolelta. Eli sopii myös aikuiselle. Ei ole ollut kuin kerran tai kaksi päällä kun oli väärän värinen.

CRW t-paita koko M, ostettu naisten puolelta. Eli sopii myös aikuiselle. Ollut tallilla päällä. Hienolla pesulla pesty jossa tahrat ei lähtenyt pois. Muutoin ehjä ja pehmeä kangas.

 

CRW Ratsastuskäsineet. Pehmeästä langasta ja lurex-langasta hienoneulotut sormikkaat. Kämmenpuolen kuminäppylät takaavat hyvän pidon. Kaikkia käytetty, ehjiä.

 

Normi koon pussilakana. Hyväkuntoinen.

 

Uusi hevosmagneetti.

 

Tämän voi jättää halutessaan pois. Eli hihaton toppi. On Ihanan pehmeä,paljon pidetty ja paljon rakastettu. Tyttö piti tätä kesäyöpaitana. Kuva on kulunut ja muutenkin kulahtanut.

 

Postikulut lisätään hintaan. 

Yhdistelen postikuluja! Samoilla postikuluilla kulkee enemmänkin :)

 

Hakusanat: tyttö, tytön, tytölle, tyttöjen, t-paita, ratsastushousut, crw, ratsastuskäsineet, magneetti, hevonen, hevoset, heppa, pussilakana. hevos pussilakana, petivaate

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
17 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2024 13:58
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.