Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd. Crouching Tiger Hidden Dragon.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Chow Yun Fat , Michelle Yeoh , Chang Chen ja Zhang Ziyi

Miekassa itsessään ei ole voimaa, vaan kädessä, joka sitä käyttää.”Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme” on ajaton seikkailukertomus, joka sijoittuu sankarien, jumalten ja ihmeiden Kiinaan, ikuiseen valtakuntaan. Li Mu Bai (Chow Yun Fat) on suuri soturi, jonka uroteot tunnetaan läpi Idän. Hän päättää antaa maagisen jademiekkansa vanhalle ystävälleen, mutta salaperäinen taistelulajien taituri anastaa muinaisen aseen. Lin täytyy selvittää varkaan henkilöllisyys ja löytää kallisarvoinen miekka. Mutta soturin tie ei ole aivan niin mutkaton - rakkaus ja kunnia esittävät omia vaatimuksiaan. Tarinan vahvat naiset Yu Shu Lien (Michelle Yeoh) ja Jen (uusi tulokas Zhang Ziyi) eivät jää seinäruusuiksi hekään...

Uskomaton toimintasaaga tempaa katsojan keskelle miekan ja magian hallitsemaa feodaali-Kiinaa, jossa zen-taiturit uhmaavat painovoimaa uskomattomissa taistelukohtauksissa. Kosto, kunnia ja kaiken voittava, ajaton rakkaus ovat tämän ennennäkemättömän seikkailukertomuksen kantavia suuria teemoja, joista ohjaaja Ang Lee ammentaa unohtumattoman draaman. Idän muinainen loisto ja soturien huimapäinen uljaus kipinöi Ang Leen kuvissa tavalla, joka saa katsojan sydämen vapisemaan. Ainutlaatuinen klassikko!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 23 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

0,90 € Sulkeutuu 21 vrk 23 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.