Kuvaus

Sammaliston kylässä Eurajoella eletään 1940-luvun alkua, ja jatkosota alkaa. Elina menettää rakastettunsa, naapurin Oskun, ja joutuu ison talon isännän, Juuselan Markun vaimoksi. Avioliitto osoittautuu pettymykseksi molemmille. Tarvitaan useita vuosia ja molempien henkistä kasvua ennen kuin yhteiselo alkaa sujua. Sittenkään kaikki ei ole selvää, vaan elämällä on vielä yksi yllätys jäljellä.

Juuselaan on sijoitettu perhe Säkkijärveltä. Perheen erilainen elämänasenne ja murre rikastuttaa Juuselan talon ja koko kylän elämää. Myös muutama oikeasti elänyt ihminen on mukana.

Kirjassa kuvataan sodan otetta ihmisiin, rakkautta ja luopumista, mutta myös voimaa ja sitä, että jokainen on lopulta oman onnensa seppä. Tarina on sijoitettu kuvitteelliseen eurajokelaiseen kylään, jonka tapahtumat ja henkilöt toimivat rakkaustarinan kehyksenä.

Elina kasvaa tarinan aikana nuoresta tytöstä, hennosta lemmikistä, talon emännäksi ja vaimoksi, kuin vahvajuuriseksi pioniksi
.

--------

Kuvan pehmytkantinen kirja. Isompi kuin pokkarikoko.

KUNTO  Siisti käytetty / erinomainen kirja. Ei merkintöjä.

TOIMITUS kirjepostin mukana (suojataan paperilla mahdollisuuksien mukaan). Kirjeissä ei ole seurantaa.

Kuuskulma toimii ainoastaan verkossa. Tuotteissa ei siis ole noutomahdollisuutta. (Lukisithan muutenkin ohjeistuksen - sekä esimerkiksi postitusaikatauluihini liittyvät tiedot ohesta.)

__________________ (PK) HR yb

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


17 €
Sulkeutuu 51 vrk 21 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17 € Sulkeutuu 51 vrk 21 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.