Kuvaus

Terry Pratchettin romaaneihin perustuvat fantasia leffat:

  • Hogfather (2006)
  • Colour of Magic (2008)
  • Going Postal (2010)

po David Jason, Nigel Planer, David Warner, Sean Astin, Christopher Lee, Tim Curry, Jeremy Irons...

Kulttikamaa

Harvinaisuudet

 

Muut huudettavat scifi ja fantasia leffat/sarjat:

https://www.huuto.net/haku/words/scifi/sellernro/1989369

 

 

Hogfather (2006) minisarja

Vaan missä se vanha tuttu valkoparta luuraa? Miksi kulkusten tilalla kilkattaakin luurankovarpaiden tip-tap tip-tap-tipetipetiptap? Tuo punanuttuun topattu hahmo, joka könyää savupiipusta alas, kantaa sentään säkkiä eikä viikatetta, mutta jotain on Kiekkomaailmassa pahasti vialla...

Valkoparta Karjupukki on Joulupukin vastine Kiekkomaailmassa. Ennen karjunvalvojaisaattoa Karjupukki on kuitenkin kadonnut. Niinpä Kuolema ryhtyy hoitamaan Karjupukin tehtäviä.

 

Colour of Magic (2008) minisarja

Velho Rincewind (David Jason) joutuu palaamaan neljänkymmenen vuoden koulutuksesta, koska ei ole oppinut loitsun loitsua. Hänet määrätään kuitenkin kaitsemaan Kiekkomaailman ensimmäistä turistia Twofloweria (Sean Astin), joka kylvää kultaa ympäriinsä.

Rincewindilla on kaksi ongelmaa; ensinnäkin hän on todellinen pelkuri, eikä tunne olevansa oikea henkilö vartioimaan naivia ja äärettömän rikasta - paikallisen mittapuun mukaa - Twofloweria. Toiseksi maailmanloppu on lähestymässä…

 

Going Postal (2010) minisarja

Ammattihuijari Tahmee von Lipwigillä ei mene hyvin. Hän on joutunut tilille rötöksistään, ja edessä on hirttotuomio. Yllätyksekseen Tahmee ei narun jatkoksi jouduttuaan tapaakaan Kuolemaa, vaan lordi Vetinarin, joka tosin ilmoittaa olevansa enkeli.

Vetinarilla olisi tarjous, josta on vaikea kieltäytyä: Tahmeen pitää herättää henkiin Ankh-Morporkin vuosia sitten perikatoon joutunut postitoimisto tai muuten hänen oma henkiin heräämisensä jää lyhytaikaiseksi. Tehtävä ei ole helppo, mutta tärkeintä on kuitenkin, että posti kulkee.

 

Sir Terence David John Pratchett on englantilainen fantasiakirjailija, jonka tunnetuin teos on Kiekkomaailma-sarja (engl. Discworld). Hänen teoksiaan on myyty yli 55 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty jo 36 kielelle, myös suomeksi.

Yli 30 teosta käsittävä Kiekkomaailma-sarja on humoristisista fantasiakirjoista koostuva teossarja, joka parodioi yhteiskunnan ilmiöitä. Kiekonmuotoinen maailma liikkuu avaruudessa eteenpäin neljän jättiläiselefantin selässä. Elefantteja kuljettaa valtava kilpikonna.

Terry Pratchettin kirjoista on tässä kolme filmaatiota. Ensimmäinen pohjautuu Valkoparta Karjupukki (Hogfather) -kirjaan, toinen Magian väriin (The Colour of Magic) ja Valon tanssiin (The Light Fantastic) ja kolmas opukseen Posti kulkee (Going Postal).

 

 

Ohjaus: Vadim Jean, Jon Jones

Käsikirjoitus: Terry Pratchett

Pääosissa: David Jason (Frost, Aina auki), David Warner (Tron, Dracula), Nigel Planer (Comic Strip, Älypäät), Marc Warren (Band of Brothers), Michelle Dockery (Downton Abbey), Tony Robinson (Musta Kyy), Peter Guinness (Alien 3, Kuningas Arthurin legenda), Ian Richardson (Brazil, Dark City, From Hell), Timothy Bateson (Harry Potter, Merlin), Josn Boswall (Pirates of Caribbean), Adam Marvel, Joss Ackland // Sean Astin (Taru sormusten herrasta), Tim Curry (Rocky horror picture, Jumanji), Jeremy Irons (Borgiat), Brian Cox (Medusan verkko, Troija), Christopher Lee (Dracula, Wicker Man), James Cosmo (Braveheart, Highlander), Marnis Van Den Broeke, Will Keen, David Bradley, Laura Haddock // Charles Dance (Game Of Thrones), David Suchet (Poirot), Richard Coyle (Prince of Persia), Steve Pemberton (Herrasmiesliiga, Linnunradan käsikirja liftareille), Alex Price, Tamsin Greig (Shaun of the dead), Andrew Sachs (Pitkänjussin majatalo), Jimmy Yuill, Terry Pratchett

 

Kesto: noin 10h

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 16:9 laajakuva

Ääni: Englanti

Tekstitys: Englanti (ei saatavilla suomeksi)

 

Ekstrat:

  • Terry Pratchetin alustus

 

 

Kunto: hyväkuntoinen, pikku hiusjälkeä jossain - ei vaikuta toistoon

 

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

Muut huudettavat scifi ja fantasia leffat/sarjat:

https://www.huuto.net/haku/words/scifi/sellernro/1989369

 

Muut joulu, muut juhlapv, ihmis- ja animaatioelokuvat

https://www.huuto.net/haku/words/joulu-juhlapv-ja-animaatio-ScriptD/sellernro/1989369

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakusanat: fantasiatarinat, fantasiahahmot, Grim Reaper, Painajainen ennen joulua, Saksikäsi Edward, Lord of the Rings, Taru sormusten herrasta, Valkoparta Karjupukki, Magian Väri, Posti Kulkee, Terry Pratchett's Truckers

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 21 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

65 € Sulkeutuu 8 vrk 21 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.