Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

VALMISTETTU LAADUKKAASTA ITALIALAISESTA NAHASTA. HUOMAATHAN, ETTÄ PAKETTIIN SISÄLTYY PELKÄSTÄÄN NAHKAINEN SUOJAPUSSI, EI MITÄÄN MUITA OSIA!!SOPIVUUS TÄYDELLINEN KOSKA VALMISTETTU KYSEISEEN MALLIIN SOPIVAKSI.
VÄRI ON MUSTA MUSTALLA TIKKAUKSELLA.

SOPIVUUS SEURAAVIIN MALLEIHIN.

HONDA CIVIC MK7 JA TYPE R 2001-2005,ILMOITA AUTOSI MERKKI JA MALLI HUUDON JÄLKEEN JOTTA OSAAMME LÄHETTÄÄ VARMASTI OIKEAN PUSSIN.


VASTAAVIA VAIHDEKEPIN SUOJIA SAATAVILLA LÄHES KAIKKIIN AUTOMERKKEIHIN JA LÄHES KAIKKIIN VUOSIMALLEIHIN JA USEIMPIIN JOPA USEILLA ERI VÄREILLÄ!! KYSY ROHKEASTI TARJOUSTA OMAAN AUTOOSI! MUISTATHAN ETTÄ KYSYMINEN EI MAKSA MITÄÄN, JA TODENNÄKÖISESTI PYSTYMME JOPA HALUAMASI TUOTTEEN SINULLE TOIMITTAMAAN!

HAKUSANAT:vaihdekepin pussi. vaihdekepin suojapussi,vaihdekepin suojapussin vaihto,vaihdekepin suojakumi,vaihdekepin suojapussi passat,w202 vaihdekepin suojapussi,mb vaihdekepin suojapussi,passat vaihdekepin suoja,bmw vaihdekepin suojapussi,vaihdekepin pussi motonet.

 
 
 
 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.12.2016 7:05
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset
30.11. klo 23:21

Hei! Tuleeko noi kuvan metalliosat mukaan? Noilla osilla olisi kyllä tyylikäs ja hyvin tiiviisti istuva. Lähteekö se vaihdekepin muovinen pallopää jotenkin irti tämän nahkasuojan asennusta varten?