Kuvaus

LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÃÃN TÄRKEÄÄ JÄÄ HUOMAAMATTA!


Täysin uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa.

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta DVD:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu DVD on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin takaamaan vieläkin nopeamman postituksen, mutta lääkärini on sanonut, että minun tulee välttää stressiä).

 


VIHDOINKIN KUNNON BRUCE WILLIS ACTION-ELOKUVA! Tässä ei säästetä naisia eikä lapsia!

"Järkyttyneenä panttivankitilanteesta, joka johti nuoren äidin ja tämän lapsen kuolemaan, LAPD:n neuvottelija Jeff Talley (Bruce Willis) lähtee Los Angelesista matalan profiilin työhön, poliisipäälliköksi rauhalliseen Bristo Caminon kaupunkiin Venturan maakunnassa.

"Kun kolme nuorisorikollista seuraa perhettä kotiin aikeenaan varastaa heidän autonsa, he erehtyvät valitsemaan väärän talon vääränä päivänä.

"Kolmikko huomaa olevansa ansassa korruptoituneen kirjanpitäjän miljoonien dollarien talossa kaupungin laitamilla. Paniikissa nuoret ottavat perheen panttivangiksi asettaen Talleyn juuri sellaiseen tilanteeseen, johon hän ei enää halunnut joutua. Pian sen jälkeen Talley jättää panttivankitilanteen hoitamisen Venturan sheriffin miehille ja poistuu näyttämöltä.

"Mutta talossa oleva digitaalinen tieto vaarantaa salaperäiset rikolliset ja heidän operaationsa. He ovat valmiit mihin tahansa saadakseen heille kuuluvan. Tilanne muuttuu pian räjähdysherkemmäksi ja kauhistuttavammaksi kuin Talley saattoi kuvitellakaan."



R2-aluekoodi.
Muovikotelo. Suomenkieliset kannet.

TEKSTIT:
Suomenkielinen tekstitys, Svensk text.

KUVA:
1.77:1 anamorfinen 16:9 PAL

ÄÄNI:
- DD5.1
- dts

Ekstrat:
- kulisseissa
- poistettuja kohtauksia
- pidennettyjä kohtauksia
- trailereita


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 21 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,33 € Sulkeutuu 23 vrk 21 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.