Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HOT PIXEL on kokoelma mikropeleja, joiden teemana on street-kulttuuri ja digitaalinen elamantyyli. Kokemus vanhoista hyvista pelihallipeleista auttanee pelaajaa selviytymaan sadoista mainioista skenarioista. On sitten kysymys vanhan kunnon Zaxxonin tyyppisesta pelista, tempuista jattimaisessa skeittikourussa, "stage-diving" konsertissa tai vain yritys ylittaa katu.

Pelaamalla peruspelia (Story Mode) pelaajat avaavat uusia pelivaihtoehtoja ja vaihtelevat mikropeliversioita. HOT PXL hyodyntaa PSP-jarjestelman potentiaalia: uutta sisaltoa voi ladata PC-aseman kautta niin, etta niin kokeneet kuin aloittelevatkin pelaajat saavat kiehtovimman ja ainutkertaisimman pelikokemuksen mita on tarjolla.
Yli 200 mikropelia ja 10 Boss-pelia. Yhteista pelaamista kahden ja monen pelaajan tiloissa: mega party tila (huikea monen pelaajan elamys) ja vs-tila (vuoroperustainen monen pelaajan tila). Hip Urban ja Street Culture grafiikka: pikselimaailma, johon kuuluu tarroja, skeittilautoja ja muuta katu-uskottavaa.
2D Casual Gameplay: mukana verkkopeliominaisuudet. Verkkopelibonukset: uudet mikropelit ja pelilistat lisattavissa verkossa. HOTPXL.com: pelaajat voivat ladata bonussisaltoa PC:sta PSP-jarjestelmaan. Alkuperainen soundtrack: musiikkia johtavilta elektro-pop- ja hip-hop-yhtyeilta.






Playstation Portable
Pelaajien lukumaara: 1
Levyjen lukumaara: 1
Pakkaus: Keep-Case
Kansien kieli: Englanti
Pelin kieli: Englanti
Ikaraja: 12+




Tuote on uusi, viela muoveissa.
Hinta sisaltaa ALV 24%.




 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2024 1:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.