Kuvaus

HOUSE (6 x DVD) SEASON THREE - 3. KAUSI

Eritttäin hyväkuntoiset DVD;t ja kotelot, myös suojakotelo on erittäin hyväkuntoinen vuodelta 2006 - 2007 kesto 16 tuntia 47 minuuttia, pääosissa Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Lisa Edelstein, Jennifer Morrison, Jesse Spencer,  kieli on englanti, ei tekstitystä. Suojakotelon ja DVD-koteloiden kansitekstit ovat englanniksi. Sisältää kauden 3. kaikki 24 jaksoa.

"House (House M.D.) on yhdysvaltalainen sairaaladraama, joka kertoo New Jerseyssä sijaitsevan opetussairaala Princeton-Plainsboron kuvitteellisesta lääkäristä nimeltä Gregory House ja hänen ryhmästään. Se yhdistää perinteisesti dekkarisarjoihin liitetyn murhamysteerin ominaispiirteet sairaalaympäristöön, minkä vuoksi sitä kutsutaankin usein ”sairaaladekkariksi”. Sarjan konsepti pohjautuu vahvasti Arthur Conan Douylen luoman Sherlock Holmesin hahmoon. Sekä Holmes että House (joka muistuttaa ääntämykseltään Holmesia) ovat sosiaalisesti kömpelöitä, mutta äärimmäisen nerokkaita hahmoja, jotka ratkaisevat tapauksensa loistavalla päättelykyvyllään.

Sarja alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2004 ja oli yksi FOX-kanavan suosituimmista ohjelmista. House sai myös arvostettuja palkintoja; pääosan esittäjä Hugh Laurie palkittiin vuonna 2006 ja 2007 Golden Globella parhaasta näyttelijäntyöstä draamasarjassa.

Ohjelman alkutunnuksen musiikkikappale Yhdysvalloissa on osa kappaleesta "Teardrop" (Massive Attack). Euroopassa alkutunnarin on luonut yhdessä Scott Donaldson ja Richard Nolan.

Sarja päättyi toukokuussa 2012, kun Yhdysvalloissa esitettiin sen kahdeksannen ja samalla viimeisen tuotantokauden päätösjakso. Sarjasta tehtiin kaikkiaan 177 jaksoa."

"Gregory House on luonteeltaan ärsyttävä, helposti tylsistyvä ja ärsyyntyvä tartuntatautien ja nefrologian erikoislääkäri, joka on lääkeriippuvainen, erittäin sanavalmis ja saa usein sekä potilaat että kollegat hermostumaan. House kärsii väärin diagnosoidun valtimotukoksen aiheuttamasta jalan lihasten rappeumasta, jonka takia hän ontuu oikeaa jalkaansa ja tukeutuu kävelykeppiin. Kaikesta huolimatta House on lääketieteen nero, joka pystyy diagnosoimaan potilaiden salaperäisimmät ja harvinaisemmat sairaudet, joita muut lääkärit eivät ole pystyneet diagnosoimaan. House välttää tapaamasta potilastaan aina vain kun se on mahdollista, sillä häntä kiinnostaa vain oikea diagnoosi, eikä taudin parantaminen tai itse potilas."

Episode list:Jaksot:
47 Meaning
48 Cane And Able
49 Informed Consent
50 Lines In The Sand
51 Fools For Love
52 Que Sera Sera
53 Son Of A Coma Guy
54 Whac-A-Mole
55 Finding Judas
56 Merry Little Christmas
57 Words And Deeds
58 One Day, One Room
59 Needle In A Haystack
60 Insensitive
61 Half-Wit
62 Top Secret
63 Fetal Position
64 Airborne
65 Act Your Age
66 House Training
67 Family
68 Resignation
69 The Jerk
70 Human Error

Special features:

  • House Soundtrack Session with Band from TV.
  • Anatomy of an Episode: The Jerk.
  • Blood, Needles and Body Parts: The House Prop Department.
  • Open House: The Production Office.
  • Blooper Reel.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 22 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,50 € Sulkeutuu 100 vrk 22 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.