Kuvaus

HOUSE (6 x DVD) SEASON TWO - 2. KAUSI

Eritttäin hyväkuntoiset DVD;t ja kotelot, myös suojakotelo on erittäin hyväkuntoinen vuodelta 2006, kesto 16 tuntia 42 minuuttia, pääosissa Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Lisa Edelstein, Jennifer Morrison, Jesse Spencer,  kieli on englanti, tekstit suomi, ruotsi, tanska ja norja. Suojakotelon ja DVD-koteloiden kansitekstit ovat englanniksi. Sisältää kauden 2. kaikki 24 jaksoa.

"House (House M.D.) on yhdysvaltalainen sairaaladraama, joka kertoo New Jerseyssä sijaitsevan opetussairaala Princeton-Plainsboron kuvitteellisesta lääkäristä nimeltä Gregory House ja hänen ryhmästään. Se yhdistää perinteisesti dekkarisarjoihin liitetyn murhamysteerin ominaispiirteet sairaalaympäristöön, minkä vuoksi sitä kutsutaankin usein ”sairaaladekkariksi”. Sarjan konsepti pohjautuu vahvasti Arthur Conan Douylen luoman Sherlock Holmesin hahmoon. Sekä Holmes että House (joka muistuttaa ääntämykseltään Holmesia) ovat sosiaalisesti kömpelöitä, mutta äärimmäisen nerokkaita hahmoja, jotka ratkaisevat tapauksensa loistavalla päättelykyvyllään.

Sarja alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2004 ja oli yksi FOX-kanavan suosituimmista ohjelmista. House sai myös arvostettuja palkintoja; pääosan esittäjä Hugh Laurie palkittiin vuonna 2006 ja 2007 Golden Globella parhaasta näyttelijäntyöstä draamasarjassa.

Ohjelman alkutunnuksen musiikkikappale Yhdysvalloissa on osa kappaleesta "Teardrop" (Massive Attack). Euroopassa alkutunnarin on luonut yhdessä Scott Donaldson ja Richard Nolan.

Sarja päättyi toukokuussa 2012, kun Yhdysvalloissa esitettiin sen kahdeksannen ja samalla viimeisen tuotantokauden päätösjakso. Sarjasta tehtiin kaikkiaan 177 jaksoa."

"Kaudella 2. Golden Globe-voittaja Hugh Laurie on jälleen vedossa sarkastisena tohtori Gregory Housena television älykkäimmässä ja provokatiivisimmassa suosikkisarjassa House.

Sarjan toinen kausi tarjoaa lääketieteellisten pähkinöiden lisäksi 24 innovatiivistajaksoa ja nykypäivän kirkkaimpia tähtiä, mm. Sela Ward, Ron Livingston, LL Cool J ja Cynthia Nixon.

Liity mukaan tohtori Housen huippulääkäreiden ryhmään ratkomaan mysteereitä, joissa bakteerit ovat lääketieteen rikollisia, virukset palkkatappajiaja sairaudet alamaailman ruhtinaita."

Episode list:
23 Acceptance
24 Autopsy
25 Humpty Dumpty
26 TB or Not TB
27 Daddy's Boy
28 Spin
29 Hunting
30 The Mistake
31 Deception
32 Failure to Communicate
33 Need to Know
34 Distractions
35 Skin Deep
36 Sex Kills
37 Clueless
38 Safe
39 All In
40 Sleeping Dogs Lie
41 House vs. God
42 Euphoria (1)
43 Euphoria (2)
44 Forever
45 Who's Your Daddy?
46 No Reason 

BONUS FEATURES:

  • An Evening with HOUSE
  • Blooper Real
  • Alternate Takes: The Valley Girl Versions
  • It Could Be Lupus
  • Producer Commentaries

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 19 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,50 € Sulkeutuu 100 vrk 19 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.