Kuvaus

HOUSE (6 x DVD) SEASON FIVE - 5. KAUSI

Eritttäin hyväkuntoiset DVD;t ja kotelot, myös suojakotelo on erittäin hyväkuntoinen vuodelta 2008 - 2009 kesto 16 tuntia 57 minuuttia, bonusmateriaalin kesti 46 minuuttia, pääosissa Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer, Peter Jacobson, Olivia Wilde, Kal Penn,  kieli on englanti, ei tekstitystä. Suojakotelon ja DVD-koteloiden kansitekstit ovat englanniksi. Sisältää kauden 5. kaikki 24 jaksoa.

"House (House M.D.) on yhdysvaltalainen sairaaladraama, joka kertoo New Jerseyssä sijaitsevan opetussairaala Princeton-Plainsboron kuvitteellisesta lääkäristä nimeltä Gregory House ja hänen ryhmästään. Se yhdistää perinteisesti dekkarisarjoihin liitetyn murhamysteerin ominaispiirteet sairaalaympäristöön, minkä vuoksi sitä kutsutaankin usein ”sairaaladekkariksi”. Sarjan konsepti pohjautuu vahvasti Arthur Conan Douylen luoman Sherlock Holmesin hahmoon. Sekä Holmes että House (joka muistuttaa ääntämykseltään Holmesia) ovat sosiaalisesti kömpelöitä, mutta äärimmäisen nerokkaita hahmoja, jotka ratkaisevat tapauksensa loistavalla päättelykyvyllään.

Sarja alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2004 ja oli yksi FOX-kanavan suosituimmista ohjelmista. House sai myös arvostettuja palkintoja; pääosan esittäjä Hugh Laurie palkittiin vuonna 2006 ja 2007 Golden Globella parhaasta näyttelijäntyöstä draamasarjassa.

Ohjelman alkutunnuksen musiikkikappale Yhdysvalloissa on osa kappaleesta "Teardrop" (Massive Attack). Euroopassa alkutunnarin on luonut yhdessä Scott Donaldson ja Richard Nolan.

Sarja päättyi toukokuussa 2012, kun Yhdysvalloissa esitettiin sen kahdeksannen ja samalla viimeisen tuotantokauden päätösjakso. Sarjasta tehtiin kaikkiaan 177 jaksoa."

"The fifth season of House premiered on September 16, 2008 and ended on May 11, 2009. The main storylines for this season include the aftermath of Amber's death and how it affects Wilson's relationship with House, Cuddy's search to be a mother, Thirteen discovering that her symptoms related to Huntington are getting worse and her new relationship with Foreman, Kutner's shocking and sudden suicide, Cameron's and Chase's relationship going to the next step, Taub's relationship with his wife and House hallucinating with Amber (and later Kutner) due to Vicodin abuse which leads him to make a very important decision."

Episode list:

87 Dying Changes Everything 

88 Not Cancer 

89 Adverse Events 

90 Birthmarks 

91 Lucky Thirteen 

92 Joy 

93 The Itsch 

94 Emancipation 

95 Last Resort 

96 Let Them Eat Cake 

97 Joy to the World 

98 Painless 

99 Big Baby 

100 The Greater Good 

101 Unfaithful 

102 The Softer Side 

103 The Social Contract 

104 Here Kitty 

105 Locked In 

106 Simple Explanation 

107 Saviors 

108 House Divided 

109 Under My Skin 

110 Both Sides Now  

Bonus Featurettes:

  • House Meets a Milestone: The 100th Episode.
  • Keeping It Real: Accuracy in Writing.
  • Dr. Mom: Cuddy's Storyline.
  • Anatomy of a Teaser.
  • House Guests: Casting the Show.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 22 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,50 € Sulkeutuu 100 vrk 22 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.