Kuvaus

Demokraattien entinen kongressiedustaja Francis Underwood ( Kevin Spacey) on noussut kuin salaa hiipien ja vastoin kaikkia todennäköisyyksiä Yhdysvaltain varapresidentiksi. Nimitys ei kuitenkaan riitä loputtoman kunnianhimoiselle Underwoodille. Hän jatkaa häikäilemätöntä juonitteluaan kulisseissa ja saa kullanarvoista apua vaimoltaan Clairelta ( Robin Wright). Underwood purjehtii koko ajan vaarallisilla vesillä. Toisaalta hän vannoo horjumatonta uskollisuutta istuvalle presidentille Garrett Walkerille ( Michael Gill), mutta selkänsä käännettyään kaivaa maata tämän jalkojen alta.

Onnistuakseen uhkarohkeassa suunnitelmassaan Underwoodin on otettava yhä suurempia riskejä, jotka saattavat johtaa poliittiseen itsemurhaan ja jopa vankilatuomioon. House of Cards on herpaantumattoman taitavasti rakennettua Valkoisen talon draamaa, josta ei löydy heikkouksia. Jo avauskausi oli loistava, eikä toinen tuumaakaan vaatimattomampi. Heti ensimmäisessä episodissa tapahtuu odottamaton ja järisyttävä käänne, joka nappaa katsojan välittömästi koukkuunsa. Eikä se todellakaan jää ainoaksi.

House of Cardsin voimavarat luotettavan ohjauksen (yhdessä jaksossa kameran takana istui muuan Jodie Foster!) lisäksi ovat viimeisen päälle hiottu ja valtataistelun lisäksi muitakin tärkeitä teemoja käsittelevä käsikirjoitus ja näyttelijäsuoritukset. Esimerkiksi Kevin Spacey ja Robin Wright ovat kirkkaita tähtiä valkokankaalla, mutta eivät suhtaudu televisioprojektiin lainkaan sitä vähätellen. Päinvastoin. Molemmat ovat pysäyttämättömässä vireessä ja selvästikin vilpittömän innostuneita sarjasta. Tarina ei pääty toiseen kauteen, vaan kolmas on vuorossa ensi vuonna. Se on huojentava uutinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 18 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 94 vrk 18 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.