Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

VIRHEETTÖMÄT virtuaalitodellisuuslasit, joissa on uskottava visuaalinen maailma sekä uppoutuva äänimaisema ovat luokkansa huipulla sekä seurannan että suorituskyvyn osalta. Valve ja Microsoft ovat yhteistyössämme loihtineet mullistavat VR-lasit, joiden avulla kokemuksesta tulee paaaaaaaaaaaaaljon syvempi. Ne on suunniteltu ergonomisesti käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Ne on myös optimoitu toimimaan saumattomasti yhteen monien järjestelmien kanssa.

Mukana tulee kaikki johdot, ohjaimet, lasit yms

Nämä HP Reverb G2 Virtual Reality Headset VR-lasit, jotka on varustettu Valven huippuluokan linsseillä ja kaiuttimilla, tarjoavat poikkeuksellisen kuvan- ja äänenlaadun yhdistelmän. Ne mahdollistavat korkean resoluution ja täyden uppoutuvoisen tilaäänikokemuksen käyttämällä 2160 x 2160 LCD-paneeleita, jotka esittävät värin tarkasti ilman mura-vääristymiä, joten saat esille enemmän yksityiskohtia kuin koskaan aikaisemmin.

Lasit on suunniteltu mukautumaan käyttäjän tarpeisiin. Ne tarjoavat pitkäaikaisen käytön mukavuutta joustavan materiaalinsa, suurikokoisten pehmusteidensa ja käyttäjän näköetäisyyden mukaan säädettävien linssien ansiosta, joten ne istuvat täydellisesti käyttäjän kasvoille riippumatta niiden koosta tai muodosta.

VR-laseissa on neljä sisäistä kameraa, eikä niitä varten tarvita ulkoisia sensoreita, mahdollistaen laajemman liikkeen seurannan, tapahtuipa sitten mikä tahansa rajumpi liike. Uusien pienikokoisten ja ergonomisten ohjaimiemme käyttö tuntuu entistä luonnollisemmalta ja mukavalta.

Yhteensopivuus kaikkien alustojen kanssa. Haluatko pääsyn kaikkeen mahdolliseen VR-sisältöön? VR-lasit tukevat sekä SteamVR- että Windows Mixed Reality -sisältöjä, tarjoten sulavan pääsyn kaikkeen virtuaalitodellisuusmateriaaliin nopeasti ja helposti.

Ominaisuudet:

  • Näyttö: Dual LCD 3.5"
  • Resoluutio: 2160 x 2160 pikseliä kumpaankin silmään
  • Virkistystaajuus: 90 Hz
  • Näkökenttä: 114 astetta
  • Äänentoistojärjestelmä: Kuulokkeet
  • Kytkeytyvyys: Displayport, USB 3.0, Bluetooth
  • Massa: 550g

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/653686/HP-Reverb-G2-Virtual-Reality-Headset-VR-lasit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


600 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 12:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.