Kuvaus

Teoria ja käytäntö päivittäisvalmennuksessa

Antti Mero - Ari Nummela - Sami Kalaja - Keijo Häkkinen

"Huippu-urheiluvalmennus -kirja tarjoaa laajasti tietoa valmennuksen eri osa-alueista niin teorian kuin käytännön näkökulmista. Kirja on suomalaisten urheiluvalmennuksen ja liikuntalääketieteen asiantuntijoiden yhteistyön tulos ja voimannäyte. Kirjan ovat kirjoittaneet Antti Mero, Ari Nummela, Sami Kalaja ja Keijo Häkkinen sekä yli 60 muuta huippuasiantuntijaa. Kirjan sisältö pohjautuu viimeisimpään tutkimustietoon sekä kirjoittajien vankkaan ja pitkäaikaiseen käytännön koke mukseen urheilun ja liikunnan saralta.

Kirja on tarkoitettu kaikille valmentajille, urheilijoille, liikunnanohjaajille ja -opettajille, personal trainereille, ravintovalmentajille, hierojilla fysioterapeuteille, urheilulääkäreille ja testaajille sekä valmennus liikunta- ja terveysalan opiskelijoille.

"Suomalaisen huippu-urheilun yhteisesti hyväksytyt kolme strategista tavoitetta ovat: kansainvälinen menestys, korkeatasoinen osaaminen ja arvostettu urheilu. Valmennusprosessien laatu ja jatkuva kehittyminen ovat osaamisen keskiössä ja myös ratkaisevimpia tekijöitä menestyksen tavoittelussa. Suomalainen valmentaja on tunnetusti osaava ja sitoutunut. Toisaalta valmentajana kehittyminen on elinikäinen matka ja kehittymisen mahdollisuudet rajattomat. Hienoa, että tuon matkan tueksi on nyt saatu päivitettyä tasokasta tietoa Huippu-urheiluvalmennus-kirjan muodossa.    

Suosittelen valmentajan työkalupakkiin! "

Mika Kojonkoski, johtaja, Huippu-urheiluyksikkö, Suomen olympiakomitea" [takakansi]

 

VK-Kustannus 2016, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 28 vrk 2 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 28 vrk 2 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.