Kuvaus

Veikko Huovinen: Kylän koirat

  • WSOY, [4. painos, 1963?]: kovakantinen kirja, 161 sivua; kuvia
  • Kirjan selkä hieman vino ja kannessa tarramuovia. (ei kuitenkaan ole kirjaston poisto). Kirjasta poistettu nimiölehti, joten painovuoden hain netistä. Kirja alka tyhjällä sivulla ja esinimölehdellä, jossa kirjan nimike mukana. Lopusta puuttuu tyhjä sivu ja kirjan sisällysluettelo on liimattu takakanteen kiinni. Siinä myös alareunassa sinistä tussiväriä.
  • HINTA: 1 euro + toimituskulut kirjeenä 3 euroa = 4 euroa TAI seurattavana pakettina 6 euroa =  7 euroa (HUOMIO: Esim. 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. Elämäkerrat ja muistelmat - Kaunokirjallisuus - Kirjat ja lehdet - Huuto.net  tai koira - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Veikko Huovisen mainiossa kirjassa Kylän koirat (1962) esiintyy oikea koirien mikroyhteiskunta, suoranainen kosmos. Pitkien pakinoiden kaltaisista kertomuksista sukeutuu tietenkin hauska, liikuttava ja tarkkanäköinen kuvaus koirien sosiaalisesta elämästä, mutta samalla Huovinen kertoo myös paljon meistä ihmisistä. Kirja on eräänlainen aikamatka likin viiden vuosikymmenen takaiseen Suomeen, jolloin koirat saivat oikeasti liikkua vapaina kylänraitilla ja jolloin vaikkapa metsästysaika yhdisti koko pikkupaikkakuntaa, niin ihmisiä kuin koiriakin. (Ote Katja Jalkasen blogista)

hakusanat: koira koirat elämänkerrat muistelmat pakinat huumori Suomalainen maaseutu Suomi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 16 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 79 vrk 16 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.