Kuvaus

Tuotetiedot

Veistetty täydellisyyteen

Täydellisyydellä on uusi nimi. Ja sen nimi on AZ224BCG Premium. Tämä lippulaiva-kirves on rakentanut mestarit Ibanez, kauneuden määritelmä. American basswood-runko on huomiota herättävää bocot-päätä, joka tarjoaa erinomaisen estetiikan ja vielä paremman sävyn. Matala vartalon selkämuoto sopii soittajalle luonnollisesti, antaen sinulle runsaasti tilaa luovuudelle. Vahvistettuaan AZ224BCG laulaa luonnollisella, puisella ylläpitämällä samalla kun se on tarpeeksi kevyt toistaaksesi suosikkiriffiäsi tuntikausia. Ja lisätty kaulatuki, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia vaurioista, jotka estävät pelaamisen.

Äänen titaani

Tulivoiman todellinen merkitys. Aivan hyppysissäsi. AZ224BCG Premium saa kolosiaalisen sävyn kahdesta signature Seymour Duncan -kelasta ja sillan behemoth- humbucker. Tutustu rapeaseen, aggressiiviseen ääneen alnico-5-magneettien ansiosta. Tulokset ovat ilmeisiä. Keskimääräinen läpinäkyvyys, joka vastaa täysin hyökkäyksen ja dynamiikan valintaan. Kaikki kolme Hyperion-Mikrofonikytkintä toimivat yhdessä diskanttien ja bassojen lopullisen tasapainon saavuttamiseksi, jopa vääristyneinä. Kovasta rockista raskasmetalliin AZ224BCG pystyy tekemään kaiken.

Täydellinen hallinta

Soitajalle, joka vaatii parasta. AZ224BCG Premium menee yli ja pidemmälle. Juuri tämän modern player täytyy tappaa. Ibanez edistyneellä elektroniikalla voit viedä Hyperion-poimintasi seuraavalle tasolle. 5-suuntaisen kytkentäkytkimen lisäksi AZ224BCG: ssä on dyna-MIX 9 -kytkin, jossa on kymmenen vaikuttavaa äänivarianttia. Se on äärimmäinen monipuolisuus, joka sopii kaikille pelityyleille. Siirry klassisesta humbucker sävystä single coil viehätysvoimaan. Tässä signature on kaikki mahdollista.

Ota riffins taivas korkealle

Kovat soolot ovat mahtavia. Mutta miksi ei viedä heitä stratosfääriin? Haluatpa soittaa erittäin nopeaa nuolee tai rento riffiä, AZ224BCG Premium antaa huoneesi tutkia uusia mahdollisuuksia. Ja kaikki tämä johtuu T1502-tremolo-järjestelmästä. Tämä täysin reagoiva silta pitää huolen kieleistänne huolehtimalla siitä, että ne pysyvät kunnossa valtavien dive bombs ja huimasti värähtelyn jälkeen. Terässatulat ja painevalettu sinkitremolopala tarjoavat nopean vasteen ja parannetun nivelen, kun taas MG-T-lukituskoneiden päät tarjoavat sinulle paljon vakautta. Tämä on kitaransoitto, josta legendat koostuvat.

Mukavuus jokaisessa muistiinpanossa

Kitaransoiton ei tarvitse olla kovaa. Vaikka se kuulostaa kovalta. Ibanez takaa miellyttävän pelaamisen kaikissa fret-asennoissa. Paahdettu vaahteran kaula on ammattitaitoisesti suunniteltu sujuvaan ride ylös ja alas taitelautaan. Saa aikaan ylimmän kaulan tartunnan lämpökäsitellyllä tonnipuulla tasapainoisen hyökkäyksen ja sävyn saavuttamiseksi. Sinun kykysi eivät lopu. AZ224BCG sopii erinomaisesti myös pimeisiin vaiheisiin. Älä koskaan menetä paikkaasi erityisesti suunnitellulla loisteputkella. Et koskaan lyö väärää seteliä enää.

on kuin uusi jo liian hyvä ei oikein säröä saa kuun hyvällä efektillä...5v takuuta jäljellä yli 2v ja ollut studion seinällä ja aina vireessä--tosi laadukas ibanez teki tätä mallia 2 tai 3v valmistus tuli kuulema liian kalliiksi..

samalla tekniikkalla ja mikeillä alettu tas tehdä mutta hinnat 2000-2500-

push kytkin lbanez ömalla nimellä puolitus

ja tästä väristä sai  lisää maksaa myynniissä näkee mautonta vaaleaa tai sini keltaista ei tätä..

itse tuonut England 2.4.2020 eli 5v takuuta jäljellä gear4music

ostin mukaan 150e aidon tuon malliin ibanez selkälaukun..siitä hinnasta voi sopia

ostohinta oli 1450e

tekniset tiedot
runko
Mallin nimi: AZ224BCG-DET (Deep Espresso Burst sarja)
PC: AZ224BCG-DET
Series : AZ
Runko: American Lehmus
Rungon viimeistely : Kiiltävä
Kaula ja otelauta
Kaulan materiaali: AZ-soikea C-paahdettu vaahterakaula
Kaulan rakenne: Pultti päällä
Otelauta: Paahdettu vaahtera
Frets: 22, Jumbo
Sijoituspainotuotteet: Musta piste
Hardware ja elektroniikka
Mutteri (materiaali / leveys): Graph Tech -mutteri
Pääosat: Crafton
Virittimet : Gotoh MG-T -lukituskoneiden päät
Skaala: Ei määritettävissä
Talla: Gotoh T1502 vibra Bridge
Nouto : Seymour Duncan Hyperion (korkeus) -silta, Seymour Duncan Hyperion (S) -välihaku, Seymour Duncan Hyperion (S) -kaulakoru

näillä  mikeillä nykyään hinnat 2000-
Pikakytkentä : Dyna-MIX9-kytkentäjärjestelmä vaihtamalla kytkintä...enpä ole huomannut vaihtanut vain mikkejä normaalisti ja välillä ihmetellyt ja uusiksi
Hardware:n viimeistely : Gold
sekalainen-kielet 09-42 sarjaa on tosi kevyt soittaa jasaa kynsiä leikata..jumbo täysi teräs nauhat ei viilauksia urista parin vuoden väleiin jis paljon soitta jotain mexico ym halpis kitraa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 45 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

999 € Sulkeutuu 44 vrk 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.