Kuvaus

Tuotteen Ilmanraikastin 125g, meri - Acorde kuvaus


Ilmanraikastin on täydellinen tapa pitää kotisi tai toimistosi raikkaana ja miellyttävän tuoksuisena. Valikoimastamme löydät monenlaisia ilmanraikastimia eri tuoksuilla ja ominaisuuksilla, jotka auttavat poistamaan hajuja ja takaavat raikkaan ilman ympäri vuoden.

Voit valita esimerkiksi tuoksuttoman ilmanraikastimen, joka vain poistaa epämiellyttävät hajut, tai voit valita miellyttävän tuoksuisen ilmanraikastimen, joka samalla luo tunnelmaa kotiisi. Tarjoamme esimerkiksi erilaisia tuoksuja, kuten laventeli ja mäntypuu, joten voit valita juuri sinulle sopivan tuoksun.

Ilmanraikastimemme ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat pitkäkestoisen vaikutuksen. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi kylpyhuoneessa, keittiössä tai makuuhuoneessa, jolloin voit nauttia raikkaasta ilmasta ja miellyttävästä tuoksusta kaikissa tilanteissa.

Tilaa nyt ilmanraikastimet verkkokaupastamme ja pidä kotisi tai toimistosi raikkaana ja miellyttävän tuoksuisena. Tarjoamme nopean toimituksen ja kilpailukykyiset hinnat, jotta voit nauttia ilmanraikastimien tarjoamasta hyödystä heti.

Ominaisuudet

  • Materiaali: Geeli
  • Väri: Vaaleansininen
  • Mitat noin: 3 x 15 x 8 cm
  • Tilavuus: 125 g
  • Tyyppi: Geeli
  • Tuoksu: Meri
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 22 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.