Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

John Weal: "DEN VINANDE DÖDEN FRÅN OVAN - JUNKERS Ju 87 STUKA PÅ ÖSTFRONTEN", Svenkt Militärhistoriskt Bibliotek 2014. Ruotsinkielinen / svensk text. Kääntänyt Lars Lindh. 160 sivua + taitettavia karttoja, kovat kannet, sidottu, runsas kuvitus m/v-valokuvia ja väriprofiileita. Uudenveroinen kunto.

Nimensä mukaisesti kirja kertoo Luftwaffe n Ju 87 "Stuka"-yksiköiden toiminnasta Neuvostoliiton vastaisella itärintamalla. Mukana on myös Suomen Lapissa, Petsamossa, Ala-kurtissa yms. Murmanskin ja Vienan Karjalan rintamilla toimineet Stukat. kuvaus on paljolti taistelujen ja eri operaatioiden (Heerin ja Luftwaffen) mukaan, mutta mukana on myös yksittäisiä kone- ja lentäjäkohtaloita. Alasampumisia, Rautaristejä, ilmataisteluita. Panssarintuhooja-version Ju 87G "Gustaf" toiminta saanut oman tekstinsä (2 kpl 37 mm tykkejä siipien alla). Stukien (Rudel) syöksypommitukset taistelulaivoja "Marat" ja "Oktoberskaja Revolutsija" vastaan saaneet yksityiskohtaista kuvausta, sekä useita operaation aikana otettuja (ilma)valokuvia keskeltä taistelua!!! Kuvissa näkyy myös Tiger-tankki hyökkäämässä läpi Stukien pommikuoppien ja Ju-87-pilotti tutkimassa englantilaisvalmisteisen "Matilda"-tankin raatoa.
Mukana on myös tekstiä Romanian, Unkarin, Slovakian ja Kroatian ilmavoimien Stukista Itärintamalla. Itäeurooppalaisten ilmavoimien koneista myös useita kuvia.
Kuvitusta täydentää 8 sivua väriprofiileita (ml.Suomesta). Näissä mukana Luftwaffen koneiden lisäksi myös itäeurooppalaisia.

Ostaja maksaa postikulut 4.50 € Helposti-kuoressa. HUOM! Katso myös muut militaria- ja lentosota-ilmoitukseni.


puna-armeija punalippuinen itämeren laivasto ilmasota pilotti lentäjä syöksypommittajat stuka bf-109 t-34 sotka pommikone hävittäjä taistelulaiva risteilijä proomu moskova pietari leningrad stalingrad kursk kiova ukrainan sota i-16

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 16:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.