Kuvaus

KAIKKIEN AIKOJEN 56:nneksi PARAS ELOKUVA!  (Tilanne IMDb.com Top250:ssä 25.1.2024, +5 sijaa 6.4.2019 verrattuna)

LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÄÄN TÄRKEÄÄ JÄÄ HUOMAAMATTA!

Täysin uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa.

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta Blu-ray Disc:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu Blu-ray Disc on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin takaamaan vieläkin nopeamman postituksen, mutta lääkärini on sanonut, että minun tulee välttää stressiä).

 

Tarantinon uudelleentulkinta kulttilänkkäristä!

"Django Unchained sijoittuu Yhdysvaltain etelävaltioihin juuri sisällissodan syttymistä edeltäville vuosille. Elokuvan pääosassa nähdään Oscar-voittaja Jamie Foxx Django-nimisenä orjana, jonka hurja historia edellisten omistajien alaisuudessa heittää hänet samalle polulle saksalaissyntyisen palkkionmetsästäjän Dr. King Schultzin (Oscar-voittaja Christoph Waltz) kanssa. Schultz on murhanhimoisten Brittlen veljesten jäljillä, ja vain Django voi johdattaa hänet heidän luokseen. Epätavallisia keinoja kaihtamaton Schultz hankkii Djangon itselleen ja lupaa vapauttaa tämän, kunhan Brittlen sakki on napattu – elävänä tai kuolleena.

"Onnistuneen ajojahdin jälkeen Schultz pitää lupauksensa ja vapauttaa Djangon, mutta miehet päättävätkin jatkaa matkaa yhdessä, ja Schultz ryhtyy metsästämään etelän etsityimpiä rikollisia Django rinnallaan. Djangolla on kuitenkin vain yksi tavoite: etsiä ja pelastaa Broomhilda (Kerry Washington) – hänen vaimonsa, jonka orjakauppa on häneltä kauan sitten riistänyt."



11 mm paksu muovikotelo; RAJOITETUT suomenkieliset kannet – myöhemmissä painoksissa on yhteispohjoismaiset.
ABC-aluekoodit (eli kaikki).

EKSTRAT:
• "Remembering J. Michael Riva: The Production Design of Django Unchained" featurette (12:54)
• "The Costume Designs of Sharen Davis" featurette (12:07)
• "Reimagining the Spaghetti Western: The Horses & Stunts of Django Unchained" featurette (13:51)
• Promos:
- "20 Years in the Making: The Tarantino XX Blu-ray Collection" (1:25)
- "Django Unchained Soundtrack" (0:22)
• "Django Unchained Music Selection" feature (from "Scenes" menu)

TEKSTIT:
mm SUOMI, svensk, English.

Kuva:
2.40:1 1080p 24 fps AVC MPEG-4

Ääni:
English dts-HD MA 5.1



Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,77 € Sulkeutuu 66 vrk 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.