Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

SEINÄVAATE "Kukko"

ALKUPERÄMAA: Indonesia.

USKOAKSENI: 80-luku?

Sisareni oli töissä jonkun aikaa Indonesiassa. Tuolloin hän pääsi myös kiertelemään maata ja noilla retkillään osteli paikallisilta taitajilta käsitöitä, veistoksia, maalauksia ja muuta kansantaidetta, joita pystyi työnsä puolesta myös tuomaan Suomeen.

KOKO: 44cm x 38cm.

MATERIAALIT: Taustakangas on pasu ja väriltään hyvin tumman ruskea. Keskiosan kuvio on nelikulmainen n. 24cm x 24cm. Siinä on metallihelmiä, lasihelmiä sekä koristenauhoja ja koristeommelta tms. Ripustimena alkuperäinen, ohuehko bambukeppi.

PAINO: n. 250gr.

KUNTO: Kukkokuviosta puuttuu kahdesta kohdin hieman koristenauhaa (kohdissa kello 1400 ja klo. 0800). Sitä en tiedä onko niitä edes ollutkaan? Kunto mielestäni erinomainen.

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT!

Jos olet voittanut useamman kohteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta, jotta saat kaikki voittosi samassa paketissa (jos niin haluat). 

Ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu €10.50 on hinta, jos laitan kohteen putkilossa. Jos kohteen voittanut haluaa, voin laittaa tän myös litteänä normipakettina, jolloin toimituskulu on €7.80. (postimaksu sekä pakkauskulu.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 21:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.