Tuote on myyty käyttäjälle profitium hintaan 3,50 €

Kuvaus

Interstellar 2xBlu-ray.

Valmistusvuosi: 2014
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi, englanti

"Interstellar" on vuonna 2014 julkaistu tieteiselokuva, jonka on ohjannut Christopher Nolan. Tarina sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa Maapallo on kärsinyt ravinnon puutteesta ja ekologisista katastrofeista. Ihmiskunta etsii uutta asuttavaa planeettaa avaruudesta selviytyäkseen.
Elokuvan päähenkilö on entinen astronautti Joseph Cooper (Matthew McConaughey), joka saa tehtäväkseen johtaa avaruusmatkaa pelastamaan ihmiskunnan. Yhdessä tiimin kanssa hän lähtee avaruusaluksella löytämään uutta asuttavaa planeettaa, joka voisi tarjota tulevaisuuden toivon ihmiskunnalle.
Matkallaan he kohtaavat valtavia avaruusaikoja, mustia aukkoja ja muita kosmisia ilmiöitä. Heidän tehtävänsä ei ole helppo, ja he joutuvat kohtaamaan monia haasteita ja vaaroja matkansa varrella. Samalla heidän on myös käsiteltävä aikaa ja sen vaikutuksia, kun he palaavat takaisin Maahan.
Elokuvassa käsitellään teemoja kuten aikaa, rakkautta, selviytymistä ja ihmisen paikkaa maailmankaikkeudessa. "Interstellar" yhdistää tieteiskirjallisuuden ja draaman elementtejä, ja se tutkii ihmisen roolia universumissa ja loputtoman avaruuden mysteereitä.
Elokuvan visuaalisuus ja erikoistehosteet ovat vaikuttavia, ja se onnistuu luomaan upean kuvan avaruuden kauneudesta ja samalla painottaa ihmiskunnan pienenä olemista kosmoksen mittakaavassa.
"Interstellar" sai positiivista palautetta sekä katsojilta että kriitikoilta, erityisesti visuaalisesta toteutuksestaan, näyttelijäsuorituksistaan ja syvällisestä tarinastaan. Se tarjoaa henkeäsalpaavan matkan universumin syvyyksiin ja herättää pohtimaan ihmiskunnan kohtaloa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.
"Interstellar" on koskettava ja ajatuksia herättävä elokuva, joka vie katsojan matkalle avaruuteen ja sisäiseen pohdintaan. Se tarjoaa sekä tieteellistä jännitystä että emotionaalista voimaa, ja jättää katsojan pohtimaan ihmisen roolia maailmankaikkeudessa.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 20:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.