Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

[AC0516] 

Kuvanmukainen, OK iskussa oleva nidottu painos ZORRON diggareille.

Isabel Allende: ZORRON tarina

Tämä on Diego de la Vegan tarina ja kertomus siitä, miten hänestä tuli legendaarinen Zorro."

Isabel Allenden teksti on eläväistä ja hyvin kertovaa. Hän osaa asetella sanansa houkuttelevasti kuin hämähäkki verkkonsa. Historiallisuus on vetänyt minua usean kirjan kohdalla puoleensa ja tämä teos ei ole mikään poikkeus. Tarina 1800-luvun Espanjasta ja sen siirtomaasta Kaliforniasta on kiehtova romanttinen. Kaikkea sitä mitä sankaritaruista viehättynyt romantikko voisi haluta, mutta sen lisäksi kirja on paljon muutakin.

 "Sankaruus on kehnosti palkittua toimintaa, joka loppuu usein ennen aikaisesti ja siksi se kiehtoo fanaatikkoja ja sairaalloisesti kuolemaan viehättyeitä henkilöitä. On olemassa hyvin vähän sankareita, joilla on romanttinen sydän ja miellyttävä luonne. Sanokaamme muitta mutkitta: ei ole ketää Zorron vertaista."

Kirja kertoo sankuruuden lomassa myös veljeydestä, tasa-arvosta, rohkeudesta ja erilaisuuden hyväksymisestä. Aiheista, jotka ovat ajankohtaisia missä ja milloin tahansa. Koskaan ei ole huono aika Zorron kaltaisille sankareille, vaikka nykypäivänä onkin jo mahdollista ottaa ja riisua pois henkilöllisyyden salaava naamio ja siirtyä erilaisten järjestöjen ja muiden listoille pitämään huoli että oikeutta jaetaan paremmin kuin Uudella ajalla.

Suomentanut Sulamit Hirvas

3. painos

WS Bookwell Oy -  Juva 2007

VOITTOHUUTO ja PK.  3.65e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 13 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,95 € Sulkeutuu 105 vrk 13 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.