Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tytöltä pieneksi jääneitä vaatteita. Paketin vaatteet ovat suurinpiirtein 164- 170 cm/ s- kokoa. Vaatteet on pesty, muttei silitetty. Meillä on kissa   =^..^=   ja karvoja saattaa tulla paketin mukana, vaikka vaatteet on pestyjä ja tarkastan ne vielä ennen postitusta.

 

H&M printti t-paita koko 170 cm. Oisko ollu pari kertaa päällä. Paita on muutoin kuin uusi, paitsi pienen pieni reikä printin vieressä.

 

Vero modasta ostettu lyhyt toppi/paita koko xs. Väri musta. Yksissä juhlissa päällä ollut. Eli on kuin uusi. Kangas on ihanan pehmyttä ja kevyttä, muttei läpinäkyvää.

 

H&M printti t-paita koko 170 cm. Hyväkuntoinen.

 

H&M kaunis kukkainen t-paita koko 170 cm. Olkapäät paljaaksi jättävä. Kaunis kimalle teksti.

 

 

Pitsimekko koko xs. Väri luonnonvalkoinen (kerma?). Vyötäröllä oleva kuminauha joustaa. Joustava vuori on koko pituudeltaan, ei hihoissa. Yksissä juhlissa päällä ollut.

 

 

Glup merkkinen yöpaituli koko 170 cm. Muutaman kerran päällä ollut.

 

Lyhyt yöpuvun yläosa. Kokolappu kulunut. Paljon pidetty, mutta ehjä ja käyttökuntoinen.

 

H&M kesäinen paita hame setti koko 164 cm. Paita reilun kokoinen, hame lyhyt kesähame. Ei montaa kertaa päällä käynyt. Hyväkuntoinen.

 

H&M sport 158/164 cm. Lyhyet treenitrikoot nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Leveä vyötäröresori. Väri vyötäröresorissa on kirkkaamman oranssi mitä kuvassa näkyy. Jalkovälissä vähän nukkautumaa.

 

Lindexin collegehosuja koko 158/164 cm. Kahdet samanlaiset housut. Väri beige/hiekka. Vyötäröllä kuminauha. Edessä taskut. Edessä koristesaumat. Ei tahroja, ehjät. Haaruksissa vähän nukkaumaa, ei näy eikä pistä silmiin.

 

H&M housut koko s. Nämä on ollu pitkät housut, mutta lahkeet leikattu reilusti lyhyeksi. Kivat kesällä. Ohut kangas ja hulmuavat lahkeet. Normi kulumaa kankaassa.

 

 

H&M t-paita koko 158/164 cm. T-paidassa teksti Today is your day. Tekstissä kaunis hopea kimallus. Ostin vahingossa jo toisen samanlaisen puseron niin tytöllä ei kiinnostanut enää pitää. Tämä on ollut ehkä kaks kertaa päällä jos sitäkään.

 

H&M college shortsit koko 158/164 cm. Hyväkuntoiset.

 

H&M t-paita koko 146//152 cm. Samanlainen oli jo isommassa koossa aikaisemmin. Hyväkuntoinen.

 

H&M yökkärisetti. Kokolappu leikattu pois. Voiskohan olla ehkä 146//152 cm. Hyväkuntoinen.

 

 

Icepeak villapipo. One size. Sopii monen kokoiseen päähän. Lämmin fleecevuori osassa pipoa. Ei kynsitä herkkää ihoa. Vähän käyttönukkaa.

 

Lämpimät korvasuojat. Käyttämättömät. Sopii myös aikuiselle.

 

Kivat venyvät vanttuut. Ei kokomerkintää.

 

Itse neulottu kaulahuivi ihanan pehmeästä lämpimästä langasta.

 

Myyjäisistä ostettu kaunis lämmin kaulahuivi. Lanka on ohutta mutta tuntuu lämpimältä.

 

H&M tilattu "karva" kaulahuivi/tuubi. Pehmeän tuntoista kaunista karvamaista kangasta. Kaksinkertainen. Ei kertaakaan käytössä ollut.

 

Kaunis sydänkuvioinen huivituubi. Reilun kokoinen. Normi kulumaa.

 

H&M pirtsakka kaulahuivi. Huivissa kivoja pampuloita eri väreissä. Nukkaa ja muutama lanka kiristynyt.Ei reikiä eikä tahroja.


Nämä kolme voi jättää halutessaan pois.

Novitan seitsemän veljestä langasta neulotut villasukat koko 36/38. Toinen sukka vähän venähtäneen näköinen, mutta lämmittää :). Musta Nettihatun panta one size. Väri auringossa haalistunut. Ja kolmannessa kuvassa itsetehty tuubi, reunat viimeistelemättömät.

 

Heijastinliivi. Kerran päällä ollut.

 

Sekalaista tavaraa. Alempana lähikuvat.

 

 

Perhospeilit heijastavasta muovista. Napakan tuntoiset. Kivat koristeet.

 

Myyjäisistä ostettu sydän naulakko. Sydän "kippo" vaikka pienille tavaroille tai lämpökynttilälle. Naarmu pohjassa ja lovia reunoissa.

 

Sydänkoriste. On kuin uusi.

 

Käyttämätön Wild mild matte effect.

 

Hippo heijastin, mini hiusrenksu ja suklaamunasta tullut avaimenperä/koriste. Kaikki käyttämättömiä.

 

Sydän reijittäjä, käyttämätön ja lammaskoriste joka on maalattu kivi.

 

Led-vilkkuvalo. Esim. vetoketjuun, laukkuun,reppuun tai koiran kaulapantaan. Käyttämätön. Paketissa lukee että patterit kuuluvat pakkaukseen. Pieni puhelinpussukka, En tiedä sopiiko nyku puhelimet tähän, mutta kätevämuuhunkin käyttöön. Voi laittaa vyöhön tai kaulanauhaan.

 

H&M kaunis hame koko 158 cm, meillä oli käytössä vähän isommassa koossa. Hameessa kauniita mustia kimaltavia tähtiä ja joustava vuori. Pari kertaa juhlissa päällä ollut. Eli on oikein hyväkuntoinen.

 

Käyttämättömiä sukkia. Vasemman puoleiset vaaleanpunaiset koko 37-39, näissä helmikoristeita. Oikeanpuoleiset kukalliset kokoa 35-38.

 

H&M musta lyhyt huppari koko 158/164 cm. Tästä en huomannutkaan aikaisemmin että hihansuun resorit rikki, muutoin hyväkuntoinen. Voi jättää halutessaan pois.


Kiroileva siili yökkäri koko L. Naisten koko. Sopii isommallekki. Pidetty, kunto ok.

 

Yöhousut/välihousut koko M. Sauman kiertoa.

 

H&M 2 valkoista toppia koot 158/164 cm ja toinen 170 cm.

 

  

Vaalean punaisia pikkuhousuja. Ylimmät muistaakseni 170 cm ja en vissiin ole käytetty ollenkaan. Alimmat samankokoisia,eri malli. On vissiin olleet jonku kerran jalassa. Lilat tähti alushousut myös samaa kokoa. Ei tietoa onko olleet käytössä.

 


Reebokin 3/4 lahkeiset housut koko s. Ihan aavistus haaruksissa nukkaa. Mielestäni tosi hyväkuntoiset.

 

Adidas climalite urheiluhousut koko M. Menee hyvin teineille ja aikuisellekkin jos koko passaa. Takapuolessa pieni nuppineulanpään kokoinen tarttuma/jälki, ei läpi rikki. Muutoin kunnossa.

 


 

Puman collegehousut, kokolapussa F38/US s/ D 36/ UK 10. Mielestäni lyhyet lahkeet, liekkö pesussa kitistyneet.

 

KappAhlin mustat joustavat housut koko S. Kauniit samettisen tuntoiset kimalleraidat sivuilla. Materiaali; 70% viskoosia, 27% polyamidia ja 3 % elastaania. Kerran tai kaksi päällä olleet. Ovat kuin uudet.

 

Kahdet Niken lenkkarit jotka voi jättää halutessaan pois.

Mustat Niket koko 37,5. Pidetyt mutta ehjät. Toisesta kengästä puuttuu nauhat. Vaaleanpunaiset Niket koko 35.5. Ehjät, mutta väri kärsyt kun kaikki rapakot piti testata.

 

Huutoon lisätään postikulut!

Katso myös muutkin kohteeni :)  Tytön vaatteita paljon myynnissä.

Yhdistelen postikuluja. Perin vain toteutuneet postikulut.

 

 

 

Hakusanat; t-paita, paita, pusero, huppari, housut, farkut, joustavat,  toppi, hihaton, hame, yöpuku, yökkäri, sukat,uudet, alushousut, toppi, lenkkarit, nike, adidas, climalite, koko M, koko S, koko 158 cm, 164 cm, 160 cm, 170 cm, 164 cm, toppi, lyhyt neule, villasukat, nike, huivi, pipo, vanttuut, college housut, housut, 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 15:16
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.