Kuvaus

"Isojen poikien laulukirja: Rehvakkaita ja remsseitä rekilauluja" on kokoelma perinteisiä suomalaisia rekilauluja. Rekilaulut ovat olleet osa suomalaista kansanperinnettä jo vuosisatojen ajan ja ne ovat syntyneet alun perin paimentolaisten ja muiden matkaajien lauluina.

Kirjassa on yli 100 laulua, jotka kertovat erilaisista aiheista, kuten matkanteosta, luonnosta, rakkaudesta ja juopottelusta. Laulut ovat usein humoristisia ja niissä käytetään paljon erilaisia ilmaisuja ja slangisanoja.

Kirjan esipuheessa kerrotaan rekilaulujen historiasta ja perinteestä. Rekilaulut ovat yleensä yhteislauluja, joissa kaikki matkustajat voivat osallistua. Laulut ovat olleet tärkeä osa matkanteon kulttuuria, sillä ne auttoivat matkaajia pitämään mielialansa yllä ja unohtamaan matkan raskaan rasituksen.

"Isojen poikien laulukirja" on arvostettu kokoelma suomalaisia rekilauluja, ja se on ollut suosittu kirja jo pitkään. Kirja tarjoaa mielenkiintoisen ja viihdyttävän näkökulman suomalaiseen kansanperinteeseen ja sen musiikkiin.

Juha Junnu "Watt" Wainio Pahojen poikien lauluja K18 pohjolan pidot

Kustantaja: Gummerus
Painovuosi: 1971
Painos: 1
Kieli: suomi
Sivumäärä: 86
Muu(t) tekijät: Hipiäinen, Otso I.
Teoksen mitat: korkeus: 188 mm, leveys: 110 mm, paksuus: 8 mm, paino: 112 g

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 23 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11 € Sulkeutuu 50 vrk 23 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.