Kuvaus

[0518]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

KUVANMUKAINEN,  hyvässä iskussa  oleva kovakantinen ensipainos "rock and roll"- elämänkertojen / tarinoiden ystäville.

Juha Heinonen: SURUJENI JUURET - Anton Laurila 

Surujeni juuret on koskettava ja kaunistelematon kertomus elämästä, jota sävytti vuodesta toiseen mukana kulkevat ongelmat. Tarina kulkee kuin Pendolino kesäaikana: vauhti on kova, eteenpäin mennään täysillä.

Kirja kertoo koulukiusatusta maineikkaan rumpalin pojasta Anton Laurilasta, joka halusi rocktähdeksi. Matka kohti unelmissa siintävää menestystä oli täynnä perinteistä rockelämää alkoholeineen ja juhlineen, mutta myös monenlaisia ongelmia, isänkaipuuta ja etsintää. Elämä vie kuin varkain nuorta lahjakasta muusikkoa kohti pimeää tunnelia.

Kirja on selkeää ja suorapuheista suomalaisen arkielämän kuvausta. Se on kirjoitettu mukaansatempaavalla tyylillä ja pysäyttää miettimään niin oman elämän merkitystä kuin tämän ajan yhteiskunnan arvoja. Kirjasta muodostuu kuva hyvin monivaiheisesta ja surullisestakin elämästä. Teksti on niin aitoa, että herkempi voi jopa tuntea Antonin tuskaa.

”Ensimmäinen koulupäivä alkoi olla lopuillaan, ja yksinäinen nuori mies tuli ulos luokasta miettien osittain helpottuneena, että hyvinhän tämä kouluvuosi alkaa. Hän pysähtyi kuitenkin ulkona seinän viereen vielä tarkistamaan jotain – ei olisi kannattanut yhtään hidastella – Anton raahattiin vieressä olevaan vessaan: pää vessanpönttöön ja kunnon suihkut.”

Lohduttoman tarinan lukemista helpottaa tieto lopusta, jossa Anton löytää uuden elämän kuin ihmeen kautta. ”’Sinulla on todettu hetkellinen immuniteetti tuolle lääkkeelle.’ – – Lääkäri katsoi Antonia pitkään silmiin ja sanoi: ’Se on sen verran harvinaista, että lotota sinun ei enää kannata. Lottovoitto ei satu koskaan kahta kertaa samaan osoitteeseen, ja tässä tapauksessa todennäköisyyslaskelmat ovat sellaisia, että olet voittanut vähintään kolminkertaisen päävoiton.’”

1. painos

Aurinkokustannus Helsinki

Bookwell Oy - Porvoo 2010

VOITTOHUUTO ja PK. 5,95e  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 11 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 93 vrk 11 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.