Kuvaus

Otava 1967 Kovakansi

1.painos

Rikas, yksinäinen mysteerien verhoama George Smith näyttäisi olevan uhattuna joka suunnalta. Hänen entinen vaimonsa ja neljää hirveää lastaan ovat haastaneet hänet oikeuteen, hänen rahojaan havitellakseen. Joku lähettää hänelle uhkaavia kirjeitä.

Huoliensa keskellä herra Smith ryhtyy rakentamaan mausoleumia.

James Patrick Donleavy (1926) on amerikkalais-irlantilainen kirjailija, taidemaalari ja näytelmäkirjailija. Donleavyn ensimmäinen ja tunnetuin teos on vuonna 1955 ilmestynyt The Ginger Man - Holtiton mies. Vauhdikas veijariromaani kertoo nuoren amerikkalais-irlantilaisen opiskelijan nimeltä Sebastian Dangerfield edesottamuksista Dublinissa. Ilmestyessään kirja kiellettiin Yhdysvalloissa ja Irlannissa; nykyään se luetaan modernin englanninkielisen kirjallisuuden klassikoihin. Hunter S. Thompson ihaili suuresti Sebastian Dangerfieldin hahmoa ja kertoi ottaneensa tästä vaikutteita.

Donleavyn teoksista on suomennettu myös tämä Anteeksiantamaton herra Smith (Otava 1967) ja Samuel S:n surullisin suvi (Otava 1970). Donleavyä pidetään kulttikirjailijana ja onkin erikoislaatuisen mustan huumorin esimerkillinen edustaja.

Ei merkintöjä, kansipapereissa repeämiä, kirja siisti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 21 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 88 vrk 21 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.