Kuvaus

C.W. Briggs (Woody Allen) on New Yorkin huippuluokan vakuutusdekkari, jota konnat ja koukut eivät huijaa - niin hän ainakin esittelee itsensä yhtiön uudelle pomolle.

Uusi pomo, Betty Ann Fitzgerald (Helen Hunt) ja Briggs ovat tuttavuutensa ensi askeleista lähtien kuin kissa ja koira. Mikään ei natsaa - muu kuin ilmiriita.

Ällistyttävä käänne tapahtuu firman illanvietossa, jossa taikuri saa Briggsin ja Betty Annen rakastumaan hetkeksi lumoten heidät salasanalla ja salaperäisellä korulla, Jadeskorpionilla. Lumous poistuu kun toista salasanaa käytetään ja kaksi hetken lemmenkyyhkyläistä eivät muista tapahtuneesta tuon taivaallista.

Outojen ryöstöjen sarja alkaa ihmetyttää kaikkia, ei vähiten Briggsiä, jonka kaikki temput rosvo tuntuu ennalta tietävän. Turvajärjestelyt, aarteiden sijainnin, kassakaappien numerojärjestelyt - koko hoito, josta vain Briggsin pitäisi olla tietoinen.

Kuka hallitsee ketä ja millä salaisella keinolla?

ohjaus Woody Allen
pääosissa Woody Allen ja Dan Aykroyd

Kannet : Suomi
Teksti : Suomi

Katso myös muut kohteeni, sillä useampi tuote edullisesti 6.95€ postikuluilla huutopakettina. Samaan pakettiin mahtuu siis kaikki ostamasi tuotteet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 20 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,80 € Sulkeutuu 53 vrk 20 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.